GamzeCan MeltemKocamer bende bu hafta öğrenirim insallah🤗 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn🙏🏻
GamzeCan Lalelal yaa herkes erkek 😍 bu sene erkek senesi gibi😂 Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinn🤗
GamzeCan FtMs erkek olunca çabuk gösteriyomus diyolar ama net bilmiyorm tabiki😂 Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin😘😘
GamzeCan Nesgny seni yanıltmak gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla ultrasonda bisey cıkmazsa kanda da çıkmıyomus genelde kafana takma onuu🤗 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn😘
GamzeCan Yagmurk benimkide göstermiyor aynı sekilde bizim doktorda garantici banada erkekmis gibi geliyo ama bilmiyorum 🤗 karbonatı duymadım ama bana da bıcak testi yaptılar makasa oturursan kız bıcağa oturursan erkekmis ben bıcağa oturmustum😂
Yagmurk GamzeCan karbonat testi doğru çıktı istersen sende deneyebilirsin biz öğrendik kızımız oluyor 😊❣️👼🏻
Feelina GamzeCan Bende 13 haftalıkken gittim söylemediler 3 hafta sonra gel dedi salı günü gidicem inşallah öğrenirim bana dua edin çok heyecanlıyı bi olay yaaa ☺
GamzeCan Feelina insallah öğrenirsinn🤗 bende 24 ünde gidicem 15+2 oluyo göstermez sanırımm dimii🤷🏻♀️
Feelina GamzeCan Gösterirse öğrenirsin sanırım canım bana 3 hafta dedi diye 3 hafta sonra gidicrm az vakit geçsin net olsun diye 16 19 arası net şekilde belli oluyor bildiğim inşallah öğrenirsin canım sağlıkla gelsin tüm bebişlerimiz 😘🙏
Merveoz GamzeCan 16+1 dün gittim hastaneye %80 kız dedi ama kesin değil dedi %80 de iyi bi yüzde yani %20 erkek cıkabilirmi sonradan 😂😂
Feelina GamzeCan Bende pazartesi gidicektim normalde eşim izne denk gelsin dedi salı gününe aldım randevuyu devlette kontrole gidiyorum inşallah öğrenirim biraz umursuzlar malum yol geçen hanı gibi 😲