Ayse1608 Merhabalar 🌼 evin içerisinde bebeğimi yanımda taşımak için ana kucağı düşünüyorum.Babybjörn çok hoşuma gidiyor ama bana göre aşırı pahalı.Sizler neler kullandınız ya da kullanacaksınız ? Ana kucağı aldıysanız marka da belirtir misiniz?
twinboymama Ayse1608 mamma premiumlar çok öneriliyor. ben de almak istyorum bayadır araştırmadayım. babyjörne ben de o fiyatları vermek istemiyorum sevip sevmeyeceği de belli değil🤦🏽♀️
Ayse1608 twinboymama Bende öyle düşünüyorum aşırı yüksek fiyatı var sadece babybyjörn alana kadar bir kaç ihtiyaç birden alırız
220821 Puset aldıysanız onda da yatıranlar var bende anne yanı uyku minderi varya kenarı çevrili olan ondan aldım oturduğum odada onda yatırırım diye fiyatı da uygun hem
asilannesii Ayse1608 https://ty.gl/pyxp62dma1 canım Allah nasip ederse ben bunu almak istiyorum fiyatı da uygun sende bak istersen🌸
Ayse1608 asilannesii Bu tarz çok hoşuma gidiyor bende buna bakmıştım canım 🌼 Altına bir yorumda ıslak mendil gönderdiler yazmışlar yakın zamanlı yorum 😞