zoomm Merhaba ben 18+0 haftalık hamileyim karnım hala çıkmadı sanki gün içinde bi tık kendini belli ediyo sabah uyandığımda dümdüz. Öyle zayıf biri de değilim çok kilolu da değilim balık etliyim ne zaman karnım çıkar acaba çok hevesleniyorum 🙈
Merve6334 zoomm çıkar çıkar son aylarda dersin ne zman iner🤪😄😂🤪🤪😜😂😜 35 haftalığım nefes alamıyoruz artık
-MinikveAnnesi- zoomm bende 19+2 yim bir anda cıkmaya başladı birkac gündür belirginlesti önceye göre
Aslnrbl zoomm ben hem boylu hem kilosuna dolgun biriyimdir🤓🤭hic belli olmaz diye düşünürken 21 haftada belli olmaya basladi su an 29uz bariz hamilelik oturdu uzerime 20den sonra anca kuzum diyorum ya ben ve cevrem boyuma kiloma gider diyoduk ama zamanı varmış
eylulummmm @zoomm 20. Haftada biraz belirginleşti şuan 23 üz yine biraz belli çok net değil bazı kişiler anlıyo artık hamile olduğumu otobüste fln ama çokta büyük değil daha bence büyür kız çokta acele etmeyelim ben şimdiden zorlanıyorum bile
eylulummmm @zoomm öyle tabi ben ilk öğrendiğimde bile bir büyüse diyodum zorlanmaya başlayınca anladım 😁
zoomm eylulummmm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin çok güzel duygular herkese nasip olsun ☺️
RemziAleyna 33.haftamdayim artık ağırlaşıyor oturup kalkarken zorlanıyoruz bence keyfini çıkar bunlar iyi zamanlar 😃😃😃🤭🤭
Sinemkarq 18 haftadayım minik bir ayva göbeğim var sıcaklar bastırınca emin ol ne zaman inecek bu göbek diye düşüneceğiz
-MinikveAnnesi- zoomm normal bende öyleyim hissetmeye başladıkça azaldı benimki seninde oyle olur insallah 🌸
SemaaNurrr 24 haftalık bizimde daha yeni yeni belli olmaya başladı dışarıdan sen söylemesen hamile olduğunu anlamayız diyolar yapı meselesi bu göbüşler 🥰 tek sağlık olsunda