Hatiiiiicceeee merhaba 20 haftalık hamıleyım ayrıntılı ultrasona girdim ve parlaklık oldugunu söyledi doktor böyle olup güzel sonuc alan var mı cok korkuyorum
Gullsenn Bende de çıktı kalbin sol tarafında parlak alan. Bende endişeliyim ama dua edip doğumu beklemekten başka bir çaremiz YÖK. Tek başına bir anlamı olmadığını söylüyor doktorlar☺️ Bir de kalpte parlak alan olan bebekler çok kilo almazlar anne karnında dedi doktorum. 32 haftalığız 1880 kg bebeğim
Hatiiiiicceeee Gullsenn bende tekrar baska bı doktora aldım randevu kendı doktoruma attım soncları o bısey yok gecer bunlar dedi ama ayrıntılı ultrasonu yapan kısı benı cok korkuttu
Gullsenn Hatiiiiicceeee yanında başka bir bulgu fark etmediyse sorun olmayacaktır inşallah tek başına bi anlamı YÖK merak etme
denizefe arkdsmn bebegınde olmuatu baska dktra gttıler onda da xıkmadı mesela doktor da onemlı degıl dıer organlarda bı skntı yok yasa kalbı destekleyen baska ır bulgu yok demıstı ordan dugdgm ıcın sordm kalpmı dıye
Hatiiiiicceeee denizefe sadece parlaklık var dedi ama benı cok korkutarak söyledi ama kendi doktorum bişe olmadıgını gececeğini söyledi ama tabi ben genede cok korkuyorum.Cuma günü profösöre gidicem tekrar ayrıntılı ultrason olucam
denizefe allah korusun mesela kalbınde delık olur bobreklerınde skntı gorulur hersey bırbırını destekler ekosunda skntı vardır ozaman kesın bı rahatsızlık var dıyorlr ama ğarlaklıkta tam et konusamıyorlar sen genede baska ır dıkktra gt canom