ilaydaelcinn_1 Kbra52 İlla ki vardır yaptırmayan ama ben yaptırdım. Birdaha olsa, ve gücüm de yerinde ise birdaha yaptırırım. 🌸
Bayancorek Kbra52 Yaptırmayan illa oluyor tabi ama ben yaptırdım, gerek kendi sağlığım için gerek ise bebeğim için önemli sonuçta. 🌸
Elf_28_34 Kbra52 Ben daha dün yaptırdım. Sırf o ekranda herseyiyle görmek icin bile yaptırılır bence eğer imkanınız varsa yaptırın.🌸
eylulummmm @Kbra52 bem yaptırmicaktım ama düşündüm de ne kaybederim en azından önlem alınır inşallah bişey çıkmaz da yarın randevum var
Neslihan_55 eylulummmm sizce detaylı ultrasonu 10. Hafta da yaptırsam bi sorun olur mu bilginiz var mı
eylulummmm @Neslihan_55 10. Haftada yapılmıyor ki 20. Haftalarda diye biliyorum ben canım 12. Haftada fln ikili testti sanırım
Elf_28_34 Kbra52 Çok güzeldi yüzünü falan renkli olduğu icin baya net gorebiliyosun. Kolu bacagi bobrekleri doktor heryerini inceliyor. O sirada sizede anlatip bilgi veriyor. Kalbine bakiyor. Akla gelen her yerine bakıyor.☺️🥰
Elf_28_34 Kbra52 Oluyor gitmeyi dusunuyorsanız karniniz tok gidin ve girmeden tatli seyler yiyin ben oyle yaptım. Baya agzi gozu burnu belliydi. Renkli olarak banada fotograf verdiler.
Elf_28_34 2koftemom Normal ultrasonu bende cok anlamiyorum ama detaylida doktor renkli acip yuzunu yakinlastiriyor. O yuzden daha iyi anlayabildim.