Annesininportakali53 Cerenmert ikili testle alakası olduğunu sanmıyorum ama haftası açısından belki bakar bana %90 kız dedi bacak arası bomboştu ama haftası çok küçük olduğu için hem inanamadım hemde alistirmadim bir sonraki randevuyu bekliyoruz🥰
Hzllll Cerenmert benim de yarın tam 12 hafta oluyor 12+3 de doktor randevum var İnan ben de merakla bekliyorum. Bi tahminin var mı içine doğan falan 😍
Dryunl Cerenmert bende 12.haftadayım şuan pazartesi12+5 olacağız hem cinsiyet hemde ikili tarama için doktor kendisi randevu almamı söyledi inşallah belli olur
Lutfiyeygt Ben 22 haftadayim hal cinsiyet belli degil burda 5 aylik olmadan soylemiyilar fransada 😏 ogrenmeme daha var ayin 31 de
Hzllll Dryunl şanslısın cinsiyeti bu haftada söyleyen doktor çok az herhalde bakalım benimki ne yapacak.. 2li tarama nasıl oluyor birde bilen var mı sonuç hemen çıkıyor mu
Dryunl Hzllll benimde bilgim yok doktor ense ölçüsüne felan bakacağız down sendromu varmı ona birde cinsiyet dedi ikili tarama o demekki benimde bilgim yokki 🤔