Sumeyye_brgl22 berjerdekikaolikalev şuan kac haftalıksınız ve kız dediğind kac haftalıktınız bnde 14+4 haftalığım dün gittim doktor kız izlemi veriyor dedi
Nurrr3517 berjerdekikaolikalev sizinle aynı durumdayım 13 de %90 erkek dedi 14 de %99 dedi ve merakımdan çatlıyorım
berjerdekikaolikalev Edabykl Evet canım doktorumuzda %80 erkek dedi ama iki hafta öncesinde de kız olabişir demişti karıştı kafamız😌
Edabykl berjerdekikaolikalev kizlardada siskinlik olabiliyor ya ondan oyle demistir benimkidr erkek ama yinede detayli ultrasonu bekliyorum 🌸
Tospikannesiiiii berjerdekikaolikalev bana da aynısı oldu en son kız dendi detaylı bekliyorum inşallah degişmez
JaleTogrul berjerdekikaolikalev bana erkek gibi geldi .. bana da doktorum 13de kiz 17de kesin erkek dedi bacak arasini gordum bariz her sey belliydi😂 ama yinede emin olamiyorum detayliyi bekliyorum. siz su an kac haftaliksiniz?
berjerdekikaolikalev Sumeyye_brgl22 şuan 17 haftalığım 14 haftalıkken kız demişti ama emin değildi boş gibi bacak arası demişti. Bu da 16. Hafta ultrasonu burda da erkek %80 demişti
berjerdekikaolikalev JaleTogrul Ya bizimki net bir şekilde açmadı o yüzden de kesin diyemedi doktorumuz🤓 şimdinin bebeleri bizi daha karnımızdayken oynatıyo😃 17 haftalığım şuan :) detaylıya kaldı artık 😇
berjerdekikaolikalev Nurrr3517 Canım sizin bariz erkek net bir şekilde sermiş meydana çocukcağız daha ne yapsın :)
Nurrr3517 berjerdekikaolikalev ay ne bileyim herkes değişir kızın da şişoluyormuş da burdaki bazı arkadaşlarında detaylıda değişmesi 😂😂
JaleTogrul Askgebesi bacak arasindaki sey kordonmu acaba yoksa pipimi😃 bana yapisi, kafa sekli, kese sekline gore erkek gibi geldi cabim ama yanilabilirim🥰
JaleTogrul By28 bence kizzz 🥰 ama bu haftalarda yanilma payi cok, 16dan sonra netlesiyor :) bende degistigi icin emin olamiyorum😄