aysee-yakupp01 Kızlar size birşey sormam lazım hamileliğimin 9. Haftasındayım 2 günden beri kahverengi akıntı geliyor peçeteme aşırı değil ama sizde böyle birşey oldu mu normal mi yani bu olan ?
Merve6334 aysee-yakupp01 çok zorlama yada çok spor yaptıysan ondan da oluyor ama her gün gelmesi iyi değil doktora git
Mrv135 aysee-yakupp01 Sizi korkutmak istemem ama hamilelikte hiçbir kanama, kanla karışık akıntı vs normal değildir doktor takibi gerektirir. Bir doktora görünün lütfen belki ilaç müdahalesi gerekiyordur.
aysee-yakupp01 @Elilar2225 çevremdekiler yerleştiğinden dolayı oluyor dediler çok aşırı gelmiyor fazlalştığında hemen gideceğim zaten
Elilar2225 aysee-yakupp01 yerleşme herkeste olacak diye bir şey yok. Haftanız da çok zaten yerleşme değildir
aysee-yakupp01 @Merve6334 3-4 gün biraz zorladım herhalde fazla yürüdüm ondan olmuş olabilir dedi doktor
Merve6334 aysee-yakupp01 benim de öyle olmuştu canı ondan dikkat et 4 aydan sonra yürüyüş öneriyorlar
aysee-yakupp01 @Elilar2225 arkadaşımda çalışırken bi kaç gün zorlanmış ondanda bu şekilde gelmiş bende yoruldum bi kaç gündür belki ondandır ama çoğalırsa hemen gideceğim doktorum il dışında bide Bilecik’te oturuyorum ben burda doktor yok başka şehire gideceğimiz için biraz gözlemlemek istedim inşallah çoğalmaz
Hayal95 aysee-yakupp01 Bence riske atma gebelik haftan büyük yerleşme kanaması kesin değil düşük önleyici ilaç falan kullanman gerekir en azından tedbirini al derim
aysee-yakupp01 @Hayal95 tamamdır çok teşekkür ederim normal ultrasonla anlaşılır mı peki alttan muayeneye gerek yok değil mi
Hayal95 aysee-yakupp01 Kanama alanı varsa ultrasyona görünüyor ama başka bir nedenden dolayı kanama varsa her ihtimale karşı yine düşük önleyici ilaç yazar doktor
aysee-yakupp01 @Merve6334 kendimi biraz zorladım herhalde ondan oldu ondan önce hiç olmamıştı 🥺 şimdi bi acile gidiyorum