Bet7408 Kızlar gece sağa sola dönerken karnınızda ağrı gibi oluyor mu karnım çok rahatsız ediyor gece 3-4 defa uyanıyorum hiç rahat değilim
Sultaner Bet7408 bende 31 haftalıgım artık uyku sorunu var döneerken sanki karnımda taş baglı gibi dönemiyom her dönüşte uyanıyorum
Gamzess1 Bet7408 27+3 üm aynı sorun bende de var kalçamdan karnımdan dönemiyorum hiç şimdiden böyleysem 30larda ne olacam korkuyorum
BusraKader Ahhhh kuzum bizde 30+6 haftalıgız bende de aynı şeyler var bacak ağrılarım çok fazla dün gece hiç uyumadım sabah 5 falandı uyuduğum iki saatlik uyku sadece 😏 ama yine de buna da çok şükür Rabb’im isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bet7408 BusraKader amin inşallah bebişlerimiz sağlıklı olsunda 🥰 ama çok zor ilk 3 ay ayrı zor son 3 çok ayrı
Sblglr Bet7408 benımde gece bacaklarıma kramp gırıyo bende donemıyorum saga sola nefes darlıgıda cekıyom ama 2 ay kaldı
Payasadeka Bende 32+3 oldum. Bende öyleyim dönerken ağrıyor. Yattığımda kalkamıyorum. Kasiklarima da ağrı giriyor arada. Sürekli uyanıyorum zaten uyumak ne mümkün 🤭