18dgm18 Kızlar sezeryan ile erken doğum planlanıyor riskli hamileliğimden dolayı eğer 35. Haftada doğarsa prematüre mi oluyor bebekler alışveriş yapacağım da prematüre eşyaları mı almalıyım sizce
Duygumiran 18dgm18 canm kac kilo bebis bende premature annesiyim bnde 35 haftalik ikinciye hamileyim ve riskim var kilosunu soylersen yardimci olurum
Unlukacar 18dgm18 canım 35+ 4 de doğum yaptım normal kıyafet almıştım onu giydirdim yeni doğan zaten çabucak büyüyorlar
dml33 18dgm18 35de doğum yapmistm ilkte 2610 doğdu 2450 düştü yenidogan giymisti 50 cm yazan 46 cmdi boyuda zibinda e bebegin yenidoğan olmustu
Gizemyakar 18dgm18 bence yenidoğan al. Zaten bebisler çok çabuk büyüyor. Ayrıca 35 hafta prematüre girmiyor sanırım. Sen yenidoğan al 🌺 sağlıkla kucağına alırsın inşAllah🙏
Defneadamoms 18dgm18 canım bence prematüre al .Benim kızımda erken geldi .Geldikten sonra prematüre aradık.2 kilo doğdu 1 ay giydirdim .Seninki daha küçük yenidoğanda al zaten onları da 3-4 ay giyiyorlar.
18dgm18 Duygumiran Umay0065 Velamentöz insersiyon diye plasenta ile ilgili bir durum kızlar kanama riski olduğu için erken almak daha güvenliymiş çok görülen bir durum değil
Duygumiran 18dgm18 anladim canm gecmis olsun insallah sag salim kuvez yolu beklemedrn hastaneden beraber cikarsiniz benimde tek arter tek ven var dr bana da erken aliriz ddi 37 ortasi en gec 38 de dedi bakalim hayirlisi allah hepimizin yardimcisi olsun
3oglanannesi 18dgm18 yenidoğan olur pramatüre 2500 kilo altındaki bebek için 35 haftalık bebek 2500 veya ona yakındır yenidoğan 0-3 ay yeter kilo alır hemen zaten