Twetty Merhaba anneler 27 haftalik hamileyim bebek arabasını almayı düşünüyoruz artık bebek arabası önerisi alabilir miyim fazla uçuk fiyatlara çıkamam maalesef ama uygun kullanışlı suanlik travel sistem düşünüyorum ama herkes memnun değilim vs yazmis baston da ben sevmiyorum ne yapacağım bilemedim birde hastahaneden çıkarken ve yeni doğduğu aylarda sizce port bebe mi kullanışlı yoksa bu travel sistemdeki puset mi bundada çok kararsızım fikirlerinizi önerilerinizi bekliyorum❤🤍🤍
Srdm Twetty kabin boy travel sistem arabalar var onlara bakabilirsiniz. Sunny baby viper , baby2go mc plus bunlara bi bakın isterseniz
Sbm050421 Twetty travel görüntü olarak güzel ama sadece 1 yaşa kadar kullanabiliyorsunuz , ben joie litetrax 4 aldım , üzerine puset takıp 6-9 ay artık sığdığı kadar pusetli kullanım , daha sonra alt kısma geçiriyorsunuz 4 yaşa kadar çok rahat kullanılır
mlssrn Kraft markasını önerebilirim modelin adını bilmiyorum ama markası krafttı çok sağlam ikinci çocuğuma kullanıcam inşallah🙏
Twetty mlssrn kraft çok duyuyorum bakalim arastircam bi dandik bisey de almak istemiyorum hemen kırılıp vs çöp olmasin