Meryem_46 Bebeğim herşeyi çok iyi ama 34 haftalık 32 hafta uyumlu bu durumu yaşayıp işe yarayan öneriniz var mı hergun iki bardak süt iki yumurta yemeye çalışıyorum başka ne önerirsiniz artık düşünmekten kafayı yiyecem
Duygumiran Meryem_46 bol bol su ic canm cevizi muzu cok ye sivi alimi ne kadar fazla olursa o kadar iyi gelişiyor illa kasara bala yüklenme cogu bebekler sividan da aliyor ama meyvede bol bol ye
Elvanguzel Meryem_46 muz, kaşar peyniri, fıstık ,yoğurt ama yatarken yoğurt veyasüt, yanında muz tüketin gerçekten aldiriyor 🙏
Minigim1360 Meryem_46 hemen hemen aynı benimle ben cuma arastirmaya gideceğim normalde 3 4 gün oynuyordu 16 gün önce kilosu iyiydi bence doktor ölçüm yapamadı diye düşünüyorum ultrasona da ben 31 haftalik diye yazdırdım yanlışlıkla yada onunla ilgisi var bilmiyorum
Meryem_46 Minigim1360 bilmiyorum detaylıyada gönderdi bni aynı sonuç pazartesi birdaha çağırdı ins düzelir
Eda3 Meryem_46 canım hergün 1 tane kefir iç öğlen mesela kefirle beraber ceviz ye çok güzel toparlıyor inşallah hiç üzülme