ozdem123 26 haftalık hamileyim sezeryan olacağım ama doktorum son geldiğinde gün veriyorum şimdiden veremem diyor ama çevremde sezeryan olacak çoğu kişiye gün vermiş,????
Mercan28 ozdem123 bebeğin gelişimine göre verir daha bence çok erken bazen önde gidip bazen geriye düşebiliyorlar ben 32 haftalığım sezeryan olucam benimde belli değil daha
Kbramsa ozdem123 bende sezeryan olacağım normalde Temmuz doğumun ama Haziran sonuna doğru alırız dedi doktor tam bi gün belirlemedi 33 haftalık olmama rağmen
ozdem123 Mercan28 bende çoğu kişiden benden küçük olmasına rağmen şu gün doğum diye duydum şaşırdım yani.
Peperonni ozdem123 Belki ultrasonda ya da detaylıda yazan tahmini doğum tarihine göre söylüyorlardır canım
Deletedmom70006 Gününü bilseniz ne olacak ki Allah korusun erken doğum olmadıktan sonra bebek her türlü 37. Haftaya kadar sizinle. Sezaryen genelde 38. Haftada planlanıyor tahmin edersiniz haftayı az çok zaten 🤷🏻♀️
Peperonni ozdem123 Bana hiç demedi doktorum gün olarak detaylıda bile demedi. Keşke sorsaydınız söyleyen kişiye bende merak ettim
Drkmls ozdem123 tahmini zaman söylemiştir 38. Haftada alındığı için daha 26 haftalıkken size gün söylese napcaksınız ki en zz 12 hafta var ve buda 3 ay demek 3 ay önceden gün verilirmi
Drkmls ozdem123 keşke o bikaç kişiye sorsanız çünkü burda o kadar insan var hepsi olamaz öyle bişey diyor
dml33 ozdem123 banada daha gün vermedi 32de kendim sordm 10 12 haziran gibi dedi sadece 12si pazara gelio mesela bakmadı.bile takvime😅😅36 sonrasi soler herhalde dogurmadn 1 gün önce solemezse iyi
Egesmummy dml33 benim de 10-12 Haziran sizinle aynı tarih tahmıni doğum. Ancak bebeğim ters geliyor sezeryan için gün verilecek 36+3 teyim hala belli değil
2107 ozdem123 benımde başından beri belliydi sezeryan olacağım ama doktorum geçen hafta tarihi söyledi perşembe günü inşallah sezeryan olucak kızım geliyor az kaldı 🥰