Denzk Nurhan88 merak etmeyin düşük kiloda bişey olmaz meyve sebze kuruyemiş yiyin kilo alsın diye sağlıksız beslenmeyin inşallah biraz daha alır bebiş zaten
Duygunr Nurhan88 bizde sizden Nurhan88 aramızda gün farkı var bizimki de 2.253 yani abartilacak kadar az gelmedi bana da illaki toparlar daha zaman var yine de doktor her ihtimali söylemekle yükümlü olduğu için bilgi vermiştir size de
Nurhan88 Duygunr inşallah ya toparlasın ben kendime hiç dikkat etmedim bu ara o yüzden oldu diye düşünüyorum
Hellili Nurhan88 hiç moraliniz bozulmasın zayıf olsa ne olacak sağlıklı olsun da bi doğsa bi haftada toparlar inşallah ki doğuma kadar da toparlayacaktır
Nurhan88 Hellili inşallah bu ara sıkıntıdan düzgün beslenmedim o yüzden aslında yoksa kilolu olmasına yada olmamasına takılmıyorum kendimi suçladım sadece
NazAkyol06 Ben 32 de gittiğimde 2000 gr demişti şuan 35 olcaz son durum ne bilmiyorum. Kaşar ve muz tüket 🙏
Hafize3536 Sudenr bende 32 de gittiğimde 1925 gr demişti normal dedi bi araştırma yaptım gayette normalmiş ama 32 haftalık gebelerde bazılarda 2500 klo olanlar var