minikumutlar hiç üzülme canım sakin stres yapma çünkü gerçekten stres yapınca olmuyor. Benimde 5 yasinda oğlum var ve evlendiğimin 2. Ayında hemen hamile kaldim. 3 yaşından beri kardeş istiyoruz ama olmadı 2 senedir uğraşıyoruz, doktora gidiyorum hersey temiz rahim, hormonlar hiç bi sıkıntı yok. Geçtiğimiz Eylül ayında hamile kaldim cok sevinmiştik ama hevesimiz kursağımızda kaldı, kimyasal gebelik olduğunu öğrendik. Sonra tekrar doktora gittim beni infertilite yani kısırlık bölümüne gönderdi. O sıra da şiddetli bi ağrıyla acile gittim hemen o gece laparoskopiyle apandisit ameliyati oldum, doktor ameliyat sırasında yumurtaliklarimda sıvı olduğunu fark etmiş temizlemiş Allah razı olsun. Ameliyattan sonra korunmadik zaten olmuyor diye tam 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok şükür 13 haftalık olduk 🤲 Yani Rabbım ne zaman verecekse o zaman veriyor. Imtihanli dünya Rabbim kimseyi evlat yokluğuyla, evlat acısıyla imtihan etmesin 🤲 Rabbım isteyen herkese de tez vakitte hayirli ve guzel bi sekilde nasip etsin 🤲