Haticekanik Panik atak sorunu olan var mı ? Ben şimdiden doğumu düşününce bile panik atak oluyorum nefesim falan daralıyor hastaneye nasıl gireceğim doğumhane ye nasıl gireceğim? Benim gibi olup doğum yapan var mı 😔
Al61 Haticekanik kaç kere post açtım beklim surda benimde nefesim çok daralıyor devlete gidiyorum napicaz bilmiyorum
bir_pasa_annesi Haticekanik bende var oğlumda sezaryendim sakinleştirici verdiler yarı baygın yarı uyanık haldeydim şimdi ikiciye hamileyim kaç gündür yine rüyalarıma giriyor nasıl girecem o ameliyathane kapısından Diye 😆
ayshe54 Haticekanik yani kimseyi korkutmak istemem ama ben ilk doğumumu normal yaptım ve panik atağım tuttu ve tüm vücudum kasıldı ıkınamadım felan ve vücudum doğumdan sonra 1 gün felç geçirmiş gibi yattım hareket edemedim tüm vücudum kasılmıştı. Ama peşine ne ağrı ne sızı harika birsey. 21 gün önce sezeryan oldum ağrısı oldu evet ama galiba yine olsa yine sezeryan olurum
Al61 bir_pasa_annesi Haticekanik hangi şehir hangi hastane 39 giriş yaptık ama soylemedigim doktor kalmadi
Al61 bir_pasa_annesi İstanbul’dayım bende keşke memleketimde olsamda burda kalabalık yaşam şartı zor offf napicam bilmiyorum
bir_pasa_annesi Al61 ben aynı doktoruma hamilelikten önce rahimde perde ameliyatı oldum kendisi taburcu ederken söyledi hamile olursan sezaryen olacaksın rahmin derinlerine indik onun için dedi yoksa normal dogum destekçisi benim doktorum
bir_pasa_annesi Al61 aynen cnm oğlum doğum pozisyonundaydi herşey normaldi ama mecbur sezaryendi benimki Anladım cnm gitme ihtimalin yok mu
Al61 bir_pasa_annesi eşim işi burda ailesi burda ordan gelin geldik kaldık burda 5 yıldır ama çekilecek gibi değil buralar zaten 39 dayım doğuma gideyim desem zor annem geldi kaç aydır nefesim daralıyor du bitmedi nasıl biseyse
bir_pasa_annesi Al61 Allah yardımcın olsun cnm bnm tek nefeste kurtulursun inşallah az kalmış ben daha 14 deyim