Arkadaşlar merhaba Edirne 1.murat devlet Hastanesi’nde yeliz acar sabır a gidiyordum Allah var çok ilgili bilgili ve kibar 40+1 de tekrar gittim randevusuz ama doktorum izinle olduğu için o gün ki acil kadın doktoruna gittim o kişi de burcu Yeşildağ o da çok iyi kibar ve anlayışlı bir doktor geleyim doğum hikayeme ben pazar günü acile gitmiştim araya bayram girdiği için kontrol amaçla gittim sonuçlarım normal ne ağrı ne açılma vardı o gün normal doğuranların sesini duyunca korktum hemen salı günü doktora bana sezanyan yapar mısınız dedim ama ona sen karar vermicen biz vercez dediler bende normal doğumu beklicem diyip moralim bozulmuştu (çatım da uygundu normal doğum için) ki bebeğimin kilosu 4.100 Gr çıktığı için seni sezaryana alalım dedi o gün yatışım yapıldı.aç karna gitmiştim hazırlıklar yapıldı saat 12.50 de ameliyata girdim 13.07 de çocumu gösterdiler panik atak birisiyim ama ameliyat sırasında anesteziciler olsun diğerleri olsun çok iyi ve ilgililerdi aşırı memnun kaldım Ameliyat sırasında hafiften sarsılıyorsun ama acı olmadığı için gayet normal geliyor sonra yavrumu ğösterdiler onu aldılar temizleyip babasına vermişler benim dikişim yapıldı biyerde hafif bekledim beklerken de üşümeyeyim diye içime sıcak hava üfleyen hortum koydular sonra yavruma kavuştum 🙏😂