gulayozyzgt Merhaba canım anneler ve anne adayları 🥰 Miniklerin cinsiyetlerini kaçıncı haftada öğrendiniz
gulayozyzgt Zehragniken bizde bugün öğrendik , 12. Haftadayız ama doktor %90 kız dedi ben 14. Haftada tahmin ediliyor zannediyordum 🥰🥰
gulayozyzgt Aytiii bizde bugün öğrendik , 12. Haftadayız ama doktor %90 kız dedi ben 14. Haftada tahmin ediliyor zannediyordum 🥰🥰2. Kızımız geliyor 4 yaşında ki kızımın duaları kabul oldu resmen ☺️☺️
gulayozyzgt hamisinizz bizde bugün öğrendik , 12. Haftadayız ama doktor %90 kız dedi ben 14. Haftada tahmin ediliyor zannediyordum 🥰🥰
Bekleyenler gulayozyzgt benim doktorum 10.haftada yüzde 60 kız dedi. 12.haftada yüzde 90 kız dedi. Bence pozisyon netse erken konuşuyorlar
Aytiii gulayozyzgt kızınız çok şanslı…biz ablamla iki kardeşiz hep bir birimizin yanında olduk herşeyde…en yakın arkadaşım oldu çocukluktan, bir birimizi hep koruduk. Gözünüz aydın canım sag saglim kıcagınıza alırsız inşallaj
gulayozyzgt momeva 😂😂yaa Allah analı babalı büyütsün 🥰 Biz de bugün 12 haftalığız %90 kızımız oluyor dedi 🥰
Ozlemsarap mutluanne3510 11le 14 arasında ikili taramayla denk yapıyorlar genelde en azından benim öyle oldu