Eminecak 1234momsss ben 34. Haftadayim hala prilam kullaniyorum gece bir taneye düşürdüm icmesem bulantilarim devam ediyor maalesef.
1234momsss Eminecak muhtemel benimde öyle içince baya rahatlatıyor bazen içtiğim halde bulantım oluyor
ZeynepDua 1234momsss aslinda gerckten icinde cok yararli seyler var ama bnde kullanmaya basladim ilk zmanlar doktorumun tavsiyesiyle aldktan on yirmi dk sonra acayip.kusmam oluyodu imkani yok kullanamadim ve biraktim bunyeyle alakali bsy sanirim
1234momsss ZeynepDua ben çok uykum geldiği zaman uyumadan hemen aldım 10 dk içinde uyudum kusma yapmadı böyle kullanırım herkes çok. Faydalı olduğunu yazmış Bebiş için kullanıcam artık
Senorita 1234momsss Birebir aynısını yaşadım size tavsiyem Solgar marka folik asit i doktorunuza danışarak kullanmanız hiçbir yan etkisi yok minnacık bir hap
1234momsss Senorita bunu dün gece yatmadan içtim kusma yapmadı eğer yapmassa bir ay kullanıp bitince dediğinizi yazdırmayı düşünüyorum
ikimelekannesii22 1234momsss 4.kutumu kullanıyorum sadece yutarken zorlanıyorum onun dısında kusma vs olmadı
tuananinannesi22 ikimelekannesii22 regenesisin dışında başka bir ilaç kullanıyormusunuz Demir ilacı felan
Tupbebekile 1234momsss balik yagli multivotamin ayni sekilde banada aynisi yapti iciyorum 30 dk gecmeden kusuyorum ve midemi yakiyordu. Simdi ocean balik yagli multivitamin kullaniliyorum o kesinlikle dokunmadi onu tavsiye ederim
Merve0092 Bende kullanıyorum 21 haftalığım hala tutarken zorlanıyorum doktorum akşam saatlerinde almaya çalış dedi öyle yapıyorum 2 günde bi kullanıyorum bulantının normal olduğunu söyledi doktorum
merveyildrm 1234momsss bende bi kez mide bulantısı bir kezde kusma yapmıştı yemekten önce almıştım sofranın ortasında bi anda bütün midemi dışarı çıkardım 🤦🏼♀️ Kusma filan yaşamıyorum kaç aydır bu olaya çok şaşırmıştım ve haptan olduğunu düşündüm.
1234momsss merveyildrm zaten yutup üstüne bişey yersem direk dışarı çıkarıyordum şimdi rahat mideyle yatmadan alıyorum 😅
Umud-- 1234momsss ilkciki gün banada yaptı hamileliğimde hiç kusmadim bu ilacı içtim kustum ama alıştım şimdi bünye alıştı sanırım
1234momsss Umud-- ben yatmadan içmeye başladım kusma yapmıyor artık ertesi gün biraz bulantım oluyor sadece
Rumeli 1234momsss yaa bende çok mide bulantısı yaşadım başta hatta kustuğumda oldu sonra üstüne limonlu maden suyu felan içip durdurdum birde hemen uyku öncesi alıp uyuyorum hemen