Hafize13 Kezu17 ben şehir dışında yaşıyorum, ailemin yanına gitcem dogum için son zamanlarda. Dogum paketi olmayacak o yüzden daha uygun bi fiyat verirler mi bilemedim🤔
Derya20 Zamanlagelen merhaba canım kız kardeşim 2 bebeğini de medicana da doğum yaptı çok memnun kaldı
Zamanlagelen Derya20 tesekkur ederim cok bende lokman hekim akay da karar kildim gbi 🙂 hayirlisi bakalim
BebegimiBeklerkenN Medikal parkta ertan beye gidiyorum 7. Haftamdan beri ve suan 31. Haftadayım doğum paketi aldim ve memmunum tavsiye de ederim.
Seyda_syd Ben geçen yıl hamileliğimde Akay’a gidiyordum ama 5 ayında maalesef sonlandırmak zorunda kalmıştık doktorumun bilgisinden yana sıkıntım yoktu tek sorun çok sert ve soğuktu Bu yıl medicana ya geçtim ve şuan memnunum
Seyda_syd kr1907 Adnan hoca ama kesinlikle çok bilgili biri sadece karakter olarak biraz soğuk birisi ben o yüzden değiştirdim
kr1907 Seyda_syd ben erkek doktorda rahat edemiyorum buyüzden ili tane bayan doktor var onları biliyor musunuz onlardan birine gidicem
Seyda_syd kr1907 ben şuan medicana da ayla hocaya gidiyorum Ankara’ya zaten 35. Haftamda geldiğim için her hastane Doğum paketini sigorta yapmıyordu Oradan memnunum şuan