Meltem19 Efegultek inşallah benim ilk gebeliğim sağlıkla gelsinler insallah randevuyu erken alırsanz daha iyi olur sonra muayene zamanı sıkıntı olmasn
EliFurkan 3 ay önce Ankaraya tasindim ilk Medicanaya gittim Yusuf hocaya bana pek ilgili gelmedi ve hastanede uzak kaliyordi evime 2 aydir Medicalpark da Ahmet Suha Ozer e gidiyorum cok da memnunum, hastane de suan gayet iyi ben bir sorun yasamadim
GzdemOkur Zamanlagelen ben Dr. Levent Korkmaz a gidiyorum tunalıda yeri var hangi hastaneyi istersen orayla anlaşma yaparız dedi bende tobb hastanesine karar verdim. Etrafımdaki herkes tobb da doğuruyor ve memnunlar. Bakalım 31. Haftadayım 9 hafta sonra memnun kalırsam haber veririm inşallah ❤🤗
Betulgiller Zamanlagelen hastane çok güzel ben ordan Doğum için fiyat almıştım yüksekti fiyatları ama dışarıdan bi doktorla anlaştım orda yapılacak
snmanne Benimde doktorum disaridan lokman hekim akayi onerdi once hrs demisti sonra akayda yapalim dedi
Meltem19 ozgeelcin ben başka doktordan gectım bende hiç kılo kontrolu tansıyon yapmadı yapmıyorda öylemı oluyor
ozgeelcin Meltem19 canım tansiyon ve kilo için henüz banada yapmadı şuan 12haftalığız cinsiyet için 16.haftada gideceğim ikili test yapıldı diğer kan idrar tahlilleri yapıldı
Meltem19 ozgeelcin ben 13.haftadaym sen yeni mi başladın benm bebegın kalp atısı duyuldugunda doktor kan idrar detaylı tahlıllerı istemisti .hüseyin hocada ıkılı taramam yapıldı
Kezu17 ozgeelcin çok ilginç, benim doktorum ilk haftadan itibaren tansiyon kilo kontrolü yapıyor. Özellikle tansiyon çok önemli.
Kezu17 Zamanlagelen ben HRS de Coşkun Aydın'a gidiyorum. Birkaç kişinin tavsiyesi ile ona başladım. Çok sakin bir doktor ve bana güven veriyor. Ne kadar stres olursam olayım Coşkun hocanın odasına girince rahatlıyorum. Tavsiye ederim🙂
Zamanlagelen Kezu17 yaa tesekkur ederim birde Omer bey varmis herhlde Hrs de o nsl acaba ? Ama bi arkadasta Hrs ile ilgili pek iyi yorum yapmamis asagida
ozgeelcin Meltem19 hayır yeni başlamadım 7.haftadan beri Hüseyin hocaya gidiyorum hayırlısı bakalım bir sıkıntı yok çok şükür 🙏