Oguzhanberraselina Kızlar sizin kaç haftalık? Benimle ayni olanlar var mı nasil geciyor gün boyunca neler yapiyorsunuz🤗
ramonun_annesi Oguzhanberraselina ben şuan 9 haftalık oldum 8 aylikta bir oğlum var hamilelik zaten kötü geçiyor bide oğlum durmuyor çok perişanım daha cokkkk var cokkkkk nasıl dayanacam bilmiyorum artık uykusuzlugu kaldırmıyor bedenim oğlum doğru düzgün iş yaptirmiyor öyle onunla uğraşıyorum önümüzdeki ayın 3de tain görecez taşınacaz ben daha hicbisey toplayamadim ☹️☹️
Ergingul_ Oguzhanberraselina aramızda bir gün var sadece 30+5 🙂 günlerim yavaş yavaş temizlik yaparak geçiyor biran önce her şeyi bitirmek tamamlamak istiyorum 🙂 sizin günleriniz nasıl geçiyor
Aslnrbl Oguzhanberraselina bizde 29 olduk bugun cok sukur 30 olmayi ve randevumuza gitmeyi bekliyoruz sizlerede 3 aydan sonrasi su gibi gecmedi mi ama kizlar🥺nerdeyse simdiden hamileligimi ozledim diyesim geliyor o kadar cabuk gecmis ve sona gelmis hissediyorum
Oguzhanberraselina ramonun_annesi canim benim ik once Rabbim evlatlarimizi bağışlasın.İkinci olarak evet zor ama bu gunlerde geçecek boyle düşün hersey gecici ve anın tadini çıkar biliyorum zorlaniyorsun bol bol dua et.Rabbim yardimcin olsun 😍🤗
Oguzhanberraselina Ergingul_ benim ayni sekilde bi kaç eksiğimiz kaldi sadece bu ay sonu kiyafetlerini yıkayıp utulucem nasipse 😍☺
Sevilllllllllllllllllllll Aynıyız canım tüm gün koşturmaya gece yatağa nasıl uattigimi bilmiyorum 27 aylık oğlum var çok hareketli ve 2 gündür tuvalet eğitimine başladım bel ağrısından geberiyorum resmen
Oguzhanberraselina Aslnrbl aynen öyle doğum nasil olucak acaba sona yaklastikca insan tedirgin oluyor 🤗
Ergingul_ emineay66 benim en son kontrolu 27 haftalık kendi 1040 gramdı şimdi ne kadar bilmiyorum 🙈 kilo alsın diye muz ceviz tükettim genellikle Yoğurt Süt arada bir kaşar da sürekli diye bilirim bakalım 10 gün sonra kontrolumüz var kaç kilo olmuş 🙂 sizinki kaç kilo acaba