Nuuur0 Hanımlar 37. Haftadayım kız bebiş bekliyorum 🌸 Bugüne kadar hep kabızlık çeken saatlerdir WC den çıkamayan ben 1 gündür bi anda ishal oldum. Doktora yazdım şimdi ilaç verdi hemen. İnternetten araştırdım doğum belirtilerinden biriymiş. Siz de böyle misiniz ? henüz nişan veya su gelen giden bir şey yok ama aşağısı çok acıyor sızlıyor yürüyemiyorum bile. Bugüne kadar çatı muayenesi de yapmadı doktorum. Bu hafta sadece nst ye gel dedi. Sizce çatı muayenesi olmalı mıyım? Siz oldunuz mu ?
Klcaysgl Nuuur0 37+4 haftaliğim hayla kabizliğim devam ediyo bende araştirdim doğum belirtisi olabilirmiş durumunuz bende hayla çati muanesi olmadim perşembe kntrol var yapar diye düşünüyorum rabbim sağlıkla kucağimiza almayi nasip etsin cnm
user124578 Nuuur0 36+5 im yaklaşık 10 gündür tuvalete daha sık çıkmaya başladım ki hamile değilkende çok kabız olurum sanırım rahim rahat kasılsın bebek rahat çıksın diye vücut bagırsakları çalıştırıp yer acıyormuş
Benjaminannesi Nuuur0 nst ye gitmeni tavsiye ederim kabızlık hissi gibi ya da gaz sancısı gibi bir problem varsa lavaboya çok gitmeden hastaneye doğru gitmeni tavsiye ederim
Busra2089 Nuuur0 Benim doktorum çatı muayenemi yaptı 37+0 da şu an 37+4üm tuvalete sık çıkıyorum ama ishal değilim. Üstelik çatı muayenesinde 2 cm açıklığım olduğunu söyledi doktorum ama ne sancı ne ağrı hiçbir şey yok nstdede çıkmadı bekliyorum evde öyle 😅
Zeynepklprn 37+3 benimde fecen hafta ishal gibi belirtilerm vardı doktora dedim doğum belirtsi falan demedi beklemiş sütlü tatlı beklemiş kıymadan yapılmıs seyler yeme falan dedi bende bu hafta nst ye haftaya muayneye gidicem çatı muaynesi yapcak
Nuuur0 Klcaysgl ayy bir an önce gelsin istiyorum. İshal olunca bi anda doğum belirtilerinden biri diye sevdindim ama doktor hemen ilaç yazdı 😒😅
Klcaysgl Nuuur0 desene daha gelmeye niyeti yok benimkide öyle hayla kipir kipir alani daralmadi demek ki 🤭
Nuuur0 Busra2089 açıklığın var ve ağrı sızı hissediyor musun aşağıda peki? Benim bacak aram resmen sızlıyor zor yürüyorum
Busra2089 Nuuur0 Alt tarafımda ve kasıklarımda yürüdüğümde ve çok ayakta kaldığımda ağrı oluyor sadece. Bide bebeğin hareketlerini son birkaç gündür kasıklarımda çok hissetmeye başladım bunlar haricinde bir belirtim yok. 🤷🏻♀️ Açıkçası doğum olsun çok istiyorum bebeğimin gelişimi önde zaten ama hiçbir belirti yok 🙄
Ecoli28 Nuuur0 beslenme düzeninizde değişiklik olduysa da olabilir, doğumun 3 belirtisi var onun dışındaki boşverin bence, nişan, sancı, su gelişi 👌🏻