Merhaba kizlar ailesinde felç geçirip düzelen oldumu acaba bayramdan iki gün sonra kayinpederim tansiyon yüksekliği sonrasında düşüp bayılmış ve beyine giden damarlardan birinin tıkanması sonucunda sol tarafı felç geçirmiştir tabi onlar köyde ben şehirde olduğum için sonradan haberdar olup hemen gittik ve 9 gün hastanede yattıktan sonra bunaldigi için kendiliginden imza atıp hastaneden çıkmış kolay değil tabiki kimse için bu yaşadığı durum şuanda baya iyi tabiki kolunu falan kaldırıyor yanında birisinin olması ile yürüyüp lavabosuna gidebiliyor fakat tek başına yuruyemiyor kayinbabam için gerçekten çok üzüldüm ağladım şahsen sonuçta oda benim bir babam ben kendi adıma daha bana bir öh dedigini sende susun söylesin dediğini duymadım o yüzden biraz onun adına üzgünüm eşimin calisma durumu çocuğumun okulu olmasa inanın yanlarında destek olmak isterdim bu durumu yaşayıp düzelen varmı ne gibi şeyler yaşanıp ne zaman sonra normal yaşamına döndü aranzda ailesi yaşayan varsa bilgi verir misiniz süreç nasıl ilerliyor acaba ?