Elfs Littlemiraclee fikrimizi sormuşsunuz gerçi ikisi arasında sormuşsunuz yazmam doğru olur mu bilmiyorum ama ikisi de değil bence.
asraca Littlemiraclee sarp ve pars güzel evet ama komlumuzun köpeğinin adıda pars ben söylediğimde dalga ve geçmişlerdi 🤢🤢🤢
Littlemiraclee Elfs klasik ömer faruk, ali mejhmet gibi isimler koymak istemiyoruz. Tabiki anlamları cok güzel koyanlarada saygım var ama tercih meselesi. Bütün cocukların ismi aynı olmamalı🙏🏻
Littlemiraclee asraca bende o konuda cok takıyordum pars ismini ama siz koymak istiyorsanız koyun başkalarının fikrini önemsemeyin bence o konuda. Köpeğe kediye günümüzde kullanılan bir çok ismi takıyorlar sonuçta
Eslem_1 asraca evet benim de aklıma o geldi açıkçası hatta ben kızıma lina koyacaktım bi tanıdık köpeğine lina koymuş vazgeçtim köpeğe de lina konulmaz ama ya 😅
suleesrky Ikisi dışında bir seçenek daha düşünün bence. Ama birini seçmek zorunsa kalsam Karel’i seçerdim. Bu tarz isimler şahsî olarak bana biraz komik geliyor yanlış anlamayın, elbette zevk meselesi. 🙏🏻
Littlemiraclee suleesrky yanlış anlamam tabikide herkesin zevki sonuçta 💖 banada klasikleşmiş isimler artık sıkıcı geliyor her cocuğun ismi aynı🤷🏼♀️
Littlemiraclee Pelinakcn bide şu köpek ismi diye dalga geçtiğini sananlar olmasaa. Ben her türlü cevabını veririmde ileride çocuğumla dalga geçerseler diye korkuyorum🥹
Pelinakcn Littlemiraclee hiç köpek ismi duymadım Pars diye, şu an 2.sınıfa gidiyor yeğenim ne okulda ne sosyal ortamlarda dalga geçme durumuyla karşılaşmadık artık bir sürü farklı isim var herkes belli isimleri koymak zorunda değil bence içinize hangisi siniyorsa onu koyun siz milleti boşverin 💙😊
Littlemiraclee [silindi] ona bakarsanız aslan’da memeli bir hayvandır. Ama çokça fazla var ülkemizde :)