Annesininportakali53 Kızlar 12+2 haftalik hamileyim folik asit kullanıyorum bitmesine 4 gün kaldı doktorum devam etmene gerek yok artık dedi şuan D-3 vitamini ağıza damlatilandan bide elevit (multivitamin+mineral)kullanıyorum vitamin takviyesi siz neler kullanıyorsunuz bu haftalarda ekstra birsey kullanilıyor mu?
ZeynepAlbyrk Annesininportakali53 bnde prenetal life 300 mg, Gynoferon ve dil altı Ocean vitamin D3 kullanıyorum.
Ceycey22 Annesininportakali53 bu yazdıklarına ek olarak demir ve magnezyum da verdi doktorum bana. 16. Haftadan sonrada elenatal 2 ye başladım
_ozlmm Annesininportakali53 valla ben içerik bilmiyorum :) sadece yazmak istedim görünce :) amin inşallah 🙏🏽
gkbyza 14.haftada başlamıştım takviyelere. Colledan kullanıyorum d vitamini olarak günde 4 damla suya damlatıp içiyorum. Ferrum Demir ilacı, Newday magnezyum kompleksi, Elenatal 2 Balık yağı bunları kullanıyorum her gün 😌
Arya10 gkbyza ya bende şuan 10 haftaligim acilde öğrendim gebeligimi acil doktoruda direk progofem yazdı 60 tablet var özele gittim gösterdim dedi ki almışsın bir kere bitene kadar kullan bitince yazarmış ama tedirginim herkes bir kaç ilaç kullanıyor ben sadece 1 tane hap içiyorum gerekli vitamini aliyormuyum bilmiyorum🙄
gkbyza Arya10 belli bir haftadan sonra başlatıyorlar zaten canım takviyelere. Doktor başlaman gerektiğinde mutlaka yazacaktır 😇