ogretmenHnmm bhrey aralikta da ben kimyasal gebelik yasamistim canım onda ekstra olarak mide bulantısı da vardi oguruyordum sürekli adetimin gecmesinin 8.gunde de reglim başlamıştı
bhrey badi_sabaa3 Çok güzel konuştun :) Çok haklsın ama işte benım elimde değil ki . İnşallah hamilesindir. Bize haber vermeyi unutma
Brlbby bhrey maalesef belirti yok zaten testte yaptım negatif, olsa çıkardı bugün çünkü diğer gebeliklerimde hemen çıkmıştı. Hayırlısı artık
kubra3891 bhrey olabilir mi acaba 😔 başka birşey için gittim beta da baktırdım gitmişken 2 çıktı değer 😔 normalde negatif olsa 1.2 falan çıkıyor okuduklarıma göre ama umut var mı acaba
1ciftyesilgoz kubra3891 benim geçen ay ilk defa 2,14 e çıkmıştı cok ümitlenmistim ama hamilelik değildi 😔
Ozgee96 Kızlar adetime 3 gün var ama test yaptım silik cizgi çıktı bakarmısıniz dogrumu https://imgyukle.com/i/RfxYFG
1ciftyesilgoz Ozgee96 maşallah ne güzel çıkmış sağlıkla tamamlanır inşallah 😍 benim de 28 bat ama bugün negatif inşallah yarın pozitife doner seninki gibi
HKclm Ozgee96 yaa sevindim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah bizlerede dua et 🙏🤲 bnmde 3 4 gunum kaldi ama.bugun negatifi gordum erken mi davrandim bilmiyorum
Ozgee96 kubra3891 ya cok tesekkur ederim sizinle konusunca gaza geldim dayanamadim yaptım boyle cıktı insallah dogrudur ve isteyen herkese nasip olur persembe gidip kan veririm
Ozgee96 1ciftyesilgoz benimde dün negatifti bugun boyle oldu cok tesekkur ederim insallah bekleyen herkes bu duyguyu tadar 🙏