Alparslaninannesi_25 Avrupa yakasında ayrıntılı usg çekilecek olan ve dr araştıran varsa hiç düşünmeden gidin derim. Bu kadar mükemmel bir dr olamaz ya, dün çekildim çok şükür her şey yolunda. Dr a giderseniz ne demek istediğimi anlarsınız. Şişli Osman Özyurt google dan bakıp adresini bulabilirsiniz
Ayse_4646 Alparslaninannesi_25 bende 2017 yılında oğlum için gitmiştim gercekten çok beyefendi bir doktordu
suleesrky Benden de bir tavsiye gelsin o zaman, yine İstanbul Avrupa yakası Prof. Dr. Ali Gedikbaşı. Mükemmel bir perinatoloji doktoru. Öyle güzel ilgilendi ki benimle, 1 saate yakın inceledi bebeğimi. Tek tek anlattı baba her organını.🌸
betul12f Alparslaninannesi_25 Bugün aradım da 800 TL dediler. Memnun kaldınız mı bende başka şehirden gelicem de nerede yaptırsam karar veremedim
betul12f Alparslaninannesi_25 İnşallah haftaya Cuma’ya randevu oluşturdum. Hayırlısıyla güzel geçer umarım 🌺
betul12f Alparslaninannesi_25 yazmayı unuttum canım kusura bakmayın.Çok güzel geçti gerçekten çok iyi bir doktordu.Şöyle bir tesadüf oldu hatta ben uşakta yaşıyorum.Uşaktaki doktorum Osman hocanın daha önce asistanıymış.Çok şükür sonuçlarımız da iyiydi bi sıkıntı çıkmadı.Tekrar çok teşekkür ederim tavsiyen için🌺🌺🌺