Hazalaskin haklisinesracim bana annem söyledi ama doktoruma sordum oda olabilir ama çok düşük bi ihtimal amniyon sıvısı ile aşırı korunaklı zaten öyle bir ihtimal %1 falan demişti bide rafa uzanmak cam silmek dışında durduk yere de olurmuş bazen Nadiren çok oldu gebeliğimin başlarında sormuştum böyle hatırlıyorum cevabını
Sezencgn Duvar silme moplariyla silebilirsiniz saplı ben fırçayla çekmpasla sildim çok uzatmayın kendini
hunilimom annesinin_beybisi ben sildim ama sadece balkon olan yerleri 😂 ilk gebelikte de yapmıştım zaten gün içinde yine uzan kalk yapılıyor kendinizi nasıl hissediyorsaniz öyle yapın bence bana bişe olmadı ama size olur felan çok dikkatli olmak lazım
Hazalaskin Sblglr evet işte göbek bağından ayrılır dedikleri şey olabilir diyolar o yüzden yükseğe uzanma cam silme derler
hunilimom haklisinesracim benim arkadaşım bebeği durduk yere ayrıldı zaten riskli idi yatıyordu sürekli ama çok nadir bı durum kimi doktor da uzanma ile ayrılmaz diyor 😂
haklisinesracim hunilimom çok şaşırtıcı valla yapmadığım iş uzanmadığım yer yok kedi gibiyim inşallah ayrilmaz 😄
annesinin_beybisi haklisinesracim 10 litrelik suyu merdivenlerden eve tasiyordum hiçbir konuda kendimi sakinmamistim ama geçen gün bir ağrım oldu ondan önceki gün yine sular taşımıştım. cok korktum keske sakinsaydim ya bebeğime birsey olduysa falan diye. bir cam için riske attigima değmez ama dünyada yiyecek ekmeği varsa her türlü saglikla dünyaya gelir diye de düşünüyorum. annem bana hamileyken babanemden cok çekmiş kurtulmak icin kendini elektriğe vermis ama bana yine.birsey olmamış nasip bazi şeyler sanırm
haklisinesracim annesinin_beybisi benim de ilk gebeligimde elektrik çarpmıştı çok fena olmuştum hemen bebeğime bir şey oldu zannettim toprakta falan gezindim bir şey olmamış 1 saat sonra tekme atmıştı. Çoğu zaman bir şey olmuyor ama işte nadiren
Eftalya2022 Nskyhn hangi deterjan ile siliyorsunuz ben cif mutfak spreyle siliyorum da koku rahatsız ediyor siz ne kullanıyorsunuz mutfak dolapları için
Nskyhn Eftalya2022 normal fairy bulaşık deterjanı ile bezi deterjanlıyorum silip geçiyorum sonra duruluyorum ama sürekli yaptığım için arada yapsam ben de cif kullanırdım
Nasip_kismet annesinin_beybisi yavas yavs kendini yormadan ani hareket etmeden gerilmeden uzanmadan sil. Hic bisey olmaz.
Eftalya2022 Nskyhn Bende sprey olduğu için onu aldım beğendim günlük olarak Ocak felan da onla siliyorum, bende aspiratör yok her yemek pişirmede silmeye çalışıyorum mutfak duvarlarımda fayans takıntı oldum artık 😒
Nskyhn Eftalya2022 ay o çok güzel ben onu çok seviyorum ama şu sıralar azalttım. Ben de aspiratör var yine de siliyorum iğrenç bir bağımlılık fayans temizliği. Ama bı dediğimi her gün deneyin faydası olmazsa yine cife devam edin maske takın evde🙈 banyo temizlerken maske takıyorum koku almiyorum hiç
Benjaminannesi annesinin_beybisi sancı yapar doğuma yakın yapılırsa açıklık olur doğuma kolay gidilir ama daha önceleri yapmak sancı gaz bel ağrısı boyun ağrısı erken doğum kabızlık hissi sorunları yaratır mümkünse yapmayın eviniz kirli kalsın gelen misafirinde evi temiz değil 😇
annesinin_beybisi Burcuuuuu eşim akşam 8.30 ta geliyor yemek ye vs. derken 9.30 oluyor işi de cok ağır ona yaptırmak istemiyorum ya ben silicem ya annem
Brgl34 annesinin_beybisi valla ben 34 haftamda bile sildim şimdi doğuma 7 gün kaldı .. çok uzanma hiç bişey olmaz allahın izniyle
mercimekveannesi3 annesinin_beybisi benim boyumdan yüksek camlarim ben sildim 12 tane filandi yetmedi üç balkonu da yıkadım ertesi gün yağmur yağmasa iyiydi ama tertemiz oldu mu oldu ,😅😅
Caannaann annesinin_beybisi kızımın arkadaşının annesi son haftasında doğum için temizlik yaparken cam silip perde asmış ve bebeğe kordon dolanmış. Doğumda kalp atışı neredeyse duruyormuş cihazlarla hayata tutunmasını sağlamışlar. Ben de bunu duyduğumdan beri çok korkuyorum hep aklıma geliyor bir şeye uzanırken. Herkese aynı şey olacak değil ama tedbiri elden bırakmamak lazım. Annem de hep der hamur fln almaya çalışma sakın bebek büyüdükçe alanı daraldığı için kordon dolanma riski artarmış.