Zmr Pamukdeniz gözünüz aydın ☺️ Bende daha takipli olduğum için ve indirimden dolayı 2.000e düşürdük bugün tekrar görüşeceğim ama yeni fiyatlar baya artmış darısı bana ☺️
Pamukdeniz Zmr takipliyseniz fiyat değişmez çok tşk ederim 😇😍 darısı size inş ben doktorumdan çalışanlardan herkesten çok memnun kaldım ameliyat çok güzel gecti 😍😍😍
MerveSglk95 Bende bir hafta önce gittim askeriye indirimden yararlanacagız normal dogum için 2.300 demişlerdi
Elifela Pamukdeniz Geçen hafta Pazartesi gittim normal Doğum sezeryan paket alın almayın fiyat 2900 olmuş kızlar
eminedumankaya Pamukdeniz normal ve sezeryan doğum 2 geçe yatış refakatçi filan 2900 fiyat verdiler bana 1 ay filan oldu soralı
Leydi Pamukdeniz hayırlı olsun bebeğiniz 🙏🏾 Müsaitseniz nasıl geçti doğumunuz hastane nasıldı iyi ilgilendilermi sizinle yazabilirmisiniz
Pamukdeniz deletedmom255 mrb evet doğum yapalı 36 gün oldu şükür çok memnun kaldık eşimle drmuzdan tüm calışanlardan ve ekipten 😇
Zmr Kızlar bişey takıldı aklıma. Etimed Hastanesinde ki Doktorum çocuğun boyunu göremeyiz dedi ama özel doktora gittiğimde daha ilgiliydi boyunu parmak ölçülerini dahi görüyordu sizin bu konuda bilginiz varmı ??
Leydi Zmr ultrason cihazı iyi değil. Siz böyle deyince bende düşündüm hiç kilo falanda söylemiyor sadece verdiği fotoğrafta kilo yazıyor 😕
Airsoft Zmr Hastanenin ultrason cihazları ne yazık ki iyi değil ve verilen ultrason fotoğrafları hiç net olmuyor.Bundan kaynaklı.
Zmr Leydi kilosunu sorarsanız söylüyor da boy görememesi çok saçma geldi diğer doktorların cihazı nasıl acaba etimede gidenler bilgi verir misiniz ??
Leydi Zmr bunu araştırdım belli haftadan sonra bebek büyüdüğü için baş popo ölçümü değilde vücudunun orantısına bakılıyormuş. Mesela başı vücuduyla orantılımı vs. Önemli olan kilosuymuş 🤔
Zmr Elifela direk göremiyoruz dedi bana çok garip geldi her doktor görüyor hatta yarın devlet hastanesine gideceğim birde kilosu 1980 33+3 haftadayız geriden geliyor diyor sürekli çok üzülüyorum internetten bakıyorum normal aslında