Pamukdeniz Ayz paket almak mantıksız bence canım kurum indiriminiz varsa 😇 saglıklıca kabusalım miniklere inş 😇
Ayz Pamukdenizcanim yanı hesapladigimizda paketten daha uyguna mi gelio muayeneler taramalar falan benim daha bu gittiğimizde 2li taramam olcak ondan öncesinde alym paket demiştim
Leydi Pamukdeniz Bizde galiba tek Doğuma gidecez. Yanlış değilse zaten orda Doğum yapınca topuk kanı işitme testi ve bir kaç aşısı yapılıyormuş 😊 pakette bana yarayan tek detaylı ultrason oluyor
Zmr Leydi yani tavsiye üzerine gittim ilgili ve bilgili geldi bize internetten araştırdım eski çalıştığı hastane den hastaları hep memnuniyet yorumları yazmıştı umarım yanılmam canm ☺️
Leydi Pamukdeniz evet öyleymiş detaylıya oraya gitmeyecem ama herkes Ali İpek i beğenmiş ona giderim inşallah 👼🏻
Leydi Zmr Zmr Merhaba bugün hastaneye gittik Alptekin beye eşimde bende memnun kaldık😊 bir de bugünden sonra zam geliyor doğum 2900 olacakmış muayene paralarında 5 lira artmış. Bizde yarım doğum paketi aldık eski ücretle 2800lira haberiniz olsun 🤨
Pamukdeniz Leydi canım keşke bir iki hafta önce gitseydin o zaman 2.500 dü zam olsa bile seni görmüyor sana ne fiyat verildiyse onunla devam ediyorsun 😇 neyse yinede çoğu hastaneye göre uygun 😇
Leydi Pamukdeniz biz yarım Doğum paketi aldık 6 muayene 5 nst şeker yükleme diyetisyen vs 2800 lira canım