pinarezgi Soruyorumm değişir. Benimde yüzde 90 kız demişti detaylı ultrason da erkek olduğu kesinleşti
ikicocuklubiranne Soruyorumm değişme ihtimali düşük gibi haftası büyük çünkü. 12-13 te genelde yanılmalar oluyor ama doktorunuz tecrübeli biriyse birde bebiş kendini net gösterdiyse değişmeyebilir ☺️
annesinin_beybisi Soruyorumm 17 den sonra daha kesinlesiyor detaylıyi bekle istersen . bizim 17 de %100 kız dedi ben yine de detaylıyi bekledim orda da kız cıktı
Gzmyksl Soruyorumm 11+3 de doktorumuz erkek tahmin etti. 14+3 de kız dedi. 16 da tekrar gittik %90 kız dedi. 20 de gittiğimde %100 erkek dedi. Ama ben hâlâ inanmıyorum yine değişecek gibi hissediyorum 😅🤭
Gzmyksl Soruyorumm Cuma günü detaylı ultrasona gideceğim. O zaman ne derse artık doğrudur diyip kabullenecegim. 🤭
guzel_anne1 Soruyorumm belli olmaz canım bana 12. Hafta da erkek dedi 35’im şuan hala erkek sen yine de hemen alışverişe başlama kız bebek üzerinden yine alacaksan unisex renkler al ama bir kaç kez duymanı öneririm kız dşye
ikicocuklubiranne Soruyorumm tabiki de rabbim evlat nasip etmiş daha ne olsun ☺️ Bana da ikili test ve kontrol de kız dedi haftaya kontrolüm var 17. Haftamda olacağım bakalım ne diyecek. Oğlumu da 12. Haftada öğrenmiştim aynı doktordu doktoruma güveniyorum bakalım ☺️
Gzmyksl caniminikizleri Evet, çevremdekiler çok şaşırıyor. Ailemin merakıyla iki kez de hastaneye gittim netlessin diye doktor yoktu. Bizimki cinsiyeti doğunca öğrenirsin anne acele etme diyor bence. 😄🌺
Ays_cskn Soruyorumm 18 +4 de yuzde seksen kiz deyip bacak ara fotosu verdi degismemesini umut ediyorum bende☺