Nehiryusuf1 Budiss_Moms canım ben daha dün aldım raporu 32+3 te bi sorun olmuyor 32 nin içinde olduğun sürece
Budiss_Moms Nehiryusuf1 haa çok iyi bana da asistan öyle demişti 32 i geçirme dedi de bi kaç gün bile sıkıntı olabiliyormuş
3302 Nehiryusuf1 sıkıntı olmadı değilmi o 32+3 te almanız ben 32+4 te alabilecem raporu sorun çıkmaz değil mi
2koftemom Budiss_Moms doktorun olmasada o gün raporu hazırlayacak başka doktorda bulabilirsin cnm dert etme 2dklij Bi işlem asistanı hazırlıyor galiba sen sadece tam 32+0 da o gün çıkmasına dikkat et önünden itibaren hesapliyorliyor 8 hafta kalcak doğumu a 8 hafta izinin başlayacak doğum yaptıktan sonra tekrar doktorundan rapor alıyorsun doğurdum raporu doğum sonrası iznin başlıyor bu sefer o raporuda veriyorsun işlerine tabi
Budiss_Moms 2koftemom Ewt 8 haftalık ücreti doğum belgesiyle alıyorum. Sonraki 8 haftalık ücreti de o rapor bitince alıyorum. Hatta sgk daki çalışan bayan Allah korusun ölü doğum olursa rapor parası yatmaz demişti bi keresinde
Bsr-12 Budiss_Moms 31 de falan vermiyor dr lar tam 32 de aldim ben zaten sistem otomatik cikariyor eger tarihin dolduysa direkt rapor cikiyor sistemde
Aslnrbl Budiss_Moms canım yarin bende bi sorucam ama sende konustuktan sonra yazarsan sevinirim fikir olsun ona gore haraket edelim
Budiss_Moms irem-Dora Aynen bende bi çok kişiden bu şekilde duydum ama bazı iş yerleri ay ay alabiliyorsun demişler. Ki benimki de iki parça şeklinde olur büyük ihtimalle. Tek sıkıntı kendi hesabıma yatmaması gerekiyor. Hesaplarımda bloke var. Doktoruma da yarın sorayım 32+1 de gel derse ozmn gideyim
Budiss_Moms iremcannn1907 aynen öyle kuzenim 30 haftada almaya çalıştı ama ne devlet hastanesi ne özel doktoru hiç biri vermedi o da 32 yi bekliyor.
2koftemom Budiss_Moms Allah korusun canim. Tabi hesap kitap yapıyorlar o yüzden önemli zamanında almak
Aslnrbl Budiss_Moms canım ben konuştum direk 32de alınması gerekiyormuş 31 de kanunen verilmiyormus 33de gidilirsede bir haftalik ucretten kesiliyormus
Budiss_Moms irem-Dora işkur sitesinden sildim e devlette bulamadım öyle bi başlık. Para nasılsa işkur dan yatacağı için arayıp şimdi bir telefonla teyid edeyim diyorum
Demirkarbon Doktorum bana tam 32 de gelmen gerekiyor dedi benim hesabıma göre aslında doktorun verdiği randevu tarihinde 32 +2 olacağım. Ama ben iznimi bir sıkıntı yoksa 37 kadar uzatmak istiyorum. Doğum sonrası kullanmak adına izinlerimi
Budiss_Moms Aslnrbl bende konuştum şehir dışındaymış doktorum ama fark etmez dedi. Ama sekreterime sorabilirsin dedi. Hastane evime yakın zaten dışarı çıktığımda hastaneye uğrayıp detaylı bir şekilde soracağım sekretere
irem-Dora Budiss_Moms https://www.turkiye.gov.tr/sgk-sahis-odemeleri-banka-hesabi-tanimlama Buradan tanımlanıyor canım, tanımlıysa silersin
Budiss_Moms irem-Dora ayy çok saol canım Allah razı olsun 🤲😌 tanımlı hesap yokmuş burda. İşkurdan da ben sildim zaten hatta arayıp da sordum kayıtlı iban yokmuş 👍😇
irem-Dora Budiss_Moms PTT ye yatar direkt canım o zaman, takipte ol da yattığında zamanında alabil 😊😘
Budiss_Moms Brcnbysl Benim 32 +0 pazar gününe denk geldiği için 32 + 1’de gideceğim bugün konuştum sorun olmaz dedi. Ama asistanı daha detaylı bilgi verdiği için yarın bir hastaneye uğrayıp asistandan soracağım