birmelekannesi0 Kızlar ne kadar almalıyız 1 numara bezden ? Ve sleepy düşünüyorum iyimi ? Islak mendilide sleepynin yenidoğanını sipariş verdim.
Nskyhn birmelekannesi0 trendyolda Molfix çok uygun Molfix aldım 210 tane mi ne 203 liraya tanesi 85 kuruş herkes çok uygun dedi aldım geçtim 😂 kardeşim de Molfix kullandık iki yakın arkadaşım da doğduktan beri Molfix kullanıyor
Ozlm0916 birmelekannesi0 bende slepyy aldım 128 tane yeni doğan bez 24 adet ıslak mendil aldım kokusu felan çok hoşuma gitti inşallah bebeğimin vucududa kabul eder
Verasmommm birmelekannesi0 valla ben bi dünya 1 numara almışım sen öyle yapma az az hepsinden al 😂 sleepye sızdırıyor diyorlar molfix iyiymiş ondan al istersen ben sleepy almış bulundum bütn tecrübeliler kızdı bana neden onu aldın diye
Mrv135 birmelekannesi0 Ben de şurada bekliyim. 1 numara doğumdan sonra bir iki hafta kullanılıyor sonra çocuk büyüyor diyor cevremdekiler o yüzden dün 1 paket Prima premium care aldım 43′ lüydü bir tane daha alırım heralde yetmezse doğumdan sonra alırız.
Nskyhn Verasmommm bana da arkadaşlarım sleepy alacağına biraz daha ver Molfix al dediler kardeşimde de hiç problem yaşamadık Molfix aldım umarım memnun kalırım ya
ElifT816 Bebeğimi 3.200 beklerken 2960 doğdu, doğumdan sonra 2600e düştü. Şu an 3 haftalık ve hala 1 numara kullanıyoruz. Günde 5 6 bez gidiyor.
Nskyhn Kuzucugunannesi oo süper kalanı yegene veririm 🤣🙈 çok olsun da az olmasın ya sonra zam geliyor durmadan
Arya10 birmelekannesi0 bez stoğu yapma canım fırsat paketleri oluyor içinde 70 80 tane falan var ondan 1 paket al yetmezse yine alırsın çünkü benimde çok kaldı
Sbasak birmelekannesi0 Sleepy natural 1 numara 40lı paketi almıştım 1 numaradan iki paket kullandım.Sleepy genel olarak bedenleri küçük bence bebeğim 3550 gram doğdu 80 taneyi bitirdikten sonra 2 numara sipariş ettim.Yaşadığınız yere getirin teslimatı varsa oraya bakabilirsiniz ben getirden kuponla alıyorum bittikçe
Melikeex birmelekannesi0 ben sleppy bio natural aldım 64 lu kilolu dogma ihtimali varmıs zaten 5 kiloya kadar oluyo 1 numara belkı dırek 2 numaraya gecerim dedım
Suzannaz birmelekannesi0 Bebeğim doğmadan 5 gün önce 3.700 çıktı bi doğdu 2.850 1 beden sleepy bez kocaman geldi 1 aylık olana kadar prematüre kullandık şuan 7.500 hala 1 numara kullanıyor
cileklicookie birmelekannesi0 kizim 2750 dogdu ödemden sonra 2.500 oldu 240 adet yenidogan almistim ama yetmedi ortalama 2 ay boyunda 1 numara yenidogan kullandim. Aydan sonra 2 no gectim ben
Tospikannesiiiii birmelekannesi0 biraz bebegin kilosuna baglı o 80 tane 1 numara almıştım yetti sonra 2 ye geçtim
Nskyhn https://ty.gl/zl7edxl7sb kızlar bakın 203 lira tanesi 85 kuruş yanında ıslak mendilde var. 2 numarası da aynı fiyat ama 1-2 aynıymış. Bı bakın takip edin sayfa hep indirimli satıyor