Nebahataydinliohku Kızlar ben iki isim koymak istiyorum asel ela ismi nasıl iki isimi bir koymak istiyorum görümcede zumra diye tutturuyor yani bilemedim fikriniz benim için önemli
Merve201119 Nebahataydinliohku zümrada güzel Asel de güzel Elada güzel ama Asel Ela benim hoşuma gitmedi pek Ela tek başına çok daha güzel bence
hunilimom Nebahataydinliohku Asel ile Ela isminin ilk 2 harfi aynı söylerken dilde bir tuhaf çıkıyor aselin yanına yada elanin önüne daha uygun olabilir Asel Zümra gibi
Smyye1B Nebahataydinliohku Ela Asel olrakta güzel olabilir. 😇 Görümceniz kendi çocuğuna koyabilir istediği ismi 💁🏻♀️
Deletedmom7373700 Nebahataydinliohku görümceniz kendi doğurup istediği ismi koyabilir bence 🤤 herkes kendi çocuğuna kendi istediği beğendiği ismi koysun.
Nebahataydinliohku Merve201119 evet ya banada gelmediği için fikir almak istedim 3 isimde tek başına guzel💕ela da kaldım ben
Nebahataydinliohku Smyye1B dimi kırılıyor koyma dediğimde insan düşünür kendi çocukları diye 3 çocuğum bunu ben koymak istiyorum 2 çoğum ismini ben ve eşim istedik elifsu Muhammet Ali diye yani bu uda ben tek koymak istiyorum ama karışan gönül kıran cok
Smyye1B Nebahataydinliohku Valla hiç umrumda olmaz kırılsın. Kendi çocuğu olduğunda senin koyman müsaade edecek mi bakalım. 🤷🏻♀️
benimmdunyamm Nebahataydinliohku tek Asel veya tek ela bence ikisi uymamış gorumcende fikirlerini kendine saklason
Nebahataydinliohku Smyye1B dimi aynen vallahi hiç işte bilmiyorum ki niye böyle olurlar insanlar çok değişik çok
Ladybird06 Nebahataydinliohku Canım bence Asel Ela söylenişi zor oluyor orası ayrı ama görümcenin istediğini de içine sinmiyorsa kabul etme taviz verme bebek senin ve eşinin bebeği. İstediğiniz ismi koyarsın. Üçüncü kişilerin fikirlerini illa uygulamak zorunda değilsin.