Yavruhamsi Bugün aradım detaylı ultrason randevu için sadece riskli gebeliklere bakıyoruz dedi bilgisi olan var mı?
hunilimom Yavruhamsi evet canım artık öyle Alikahya ücretsiz yapıyor sıra bulabilisen ben özelde yaptırdım
Berfin32- Yavruhamsi Alikahya Hastanesi’ne kendin gidip alıyorsun randevu ama bir ay önceden alman lazım yoksa sıra bulamazsın
Rbtnc Yavruhamsi bn dün orada idi çektirdim 23 mayısa haziran ayının randevusu verilcekti canm perinatoloji veriyor ve riskli gebelik dışında bakıyor bilgin olsun
Yavruhamsi hunilimom oranında özelini aramıştım oysaki anlamadım alikahyanın da telefon numarasını bulmadım online randevu mu alınıyor
Smyye1B Yavruhamsi Ordan almak için bebeğin kalbinde yada bağırsağında parlaklık göründü demen yeterli oluyor öyle veriyorlar.
hunilimom Yavruhamsi özel de olsa ki zaten 300 TL direk oraya gidiyrosun kadın doğuma randevu alıp onlar yönlendirir
Yavruhamsi hunilimom yani eğer şuanki ücreti 300tl ise yol masrafını da kıyarım üstüne uygun özel hastanede yaptırırım
Yavruhamsi Berfin32- bugün aradım öyle dediler bana uzak kalıyor Derince tarafı biraz daha araştırayım teşekkür ederim
hunilimom Yavruhamsi evet 300 TL 280-290 civarı biseydi tam hatırlamıyorum ama ben Yeniköy de çektirdim 525 TL
Yavruhamsi hunilimom özel mi devlet mi acaba Yeniköyün tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum beni aydınlatırmısınız:)
Yavruhamsi Rbtnc yaaa öyle mi yarın hemen arayayım perinatolojiden nasıl alabilirim acaba ravdevuyu onlinede ve telefon aramalarında çıkmıyor bu poliklinik