siriniko2511 medicalpark başka şubeleri denenebilir çünkü hastanede problem var bence öğlen 1,5 beni yatırdılar acil diyerek serum ilaç vs takılmadı sordm eczaneden geliyor dediler nasıl yani dedim serum yok alınıp gelincek dedi serum 3,5 geldi 2 saat serum bekledim ağrım kesilsin diye dedim eşim gidip alsaydı daha hızlı gelirdi serum ,onun dışında beyaz tenliyim tüm damarlarım belli buzamana kadar hiç problem yaşamadım damar yolu açılırken stajerler geldi bende ses etmedim sonçta öğrenmeleri gerek diyerek ama açamadılar 3 kere damar yolu farklı yerlerden deldiler sonra artık dayanamdım ağrım var hamileyim bilen biri alsın yeter dedim kıdemli bir hemşire geldi damar yolunu açtı neyse test için damar yolu açıldıktn snra kan aldılar gttiler sonra 1 saat sonra geri geldi dedi aldğnz kanlar pıhtılaştı tekrar kan alıcaz açılan damar yolundan alın dedim yok olmaz dediler tekrar farklı bir damar yolundan kan aldılar yani 1 damar yolundan açılıp halledillmesii gerekn işlem için 4 kere kolum delindi bir kerede kan almak için damar yolu açtılar kolumda ve elimde totalde 5 kez delik açıldı bence hemşireler ve personle çok kopuk birbirinden habersiz doğum için daha iyi bir ekip gerekli