tugbadipi Bilmediğim için soruyorum bebek alt açma örtüsü (bebek bakım örtüsü )aldınız mı gerekli birşey mi
Ozgeozgul tugbadipi evet kullan atlar çok kullanışlı her yerde rahatça altını alıyorsunuz sonra kirletince atıyorsunuz
OksijenliSu tugbadipi Evet. Benim için gerekliydi ve aldım. Kullanışlı oluyor. Ama bu kumaş gibi olanlardan değil.
Sapsikanne tugbadipi bence kesinlikle gerekli dışarıda çok kullanışlı oluyor evde de altını açıp bırakıyorum oğlum rahat ediyor çiş falan yaparsa atıyorum çöpe rahatlık yani migrosunki ucuz 10 tanesi 15 lira ben oradan alıyorum hep
Nilufar_1996 Kullan atlar gerekli hatta şart bebeğin altını açarken arada çiş yapıyorlar erkek bebekse kesin yapar işemedigi yer bırakmadı benimki.
Sbasak tugbadipi Ne zaman altını açsak ya çiş yapıyor ya da kaka bir defa alt açmayı sermeden altını açtık yatağımıza çiş yaptı.Daha sabah altını açtım yeni bezi takarken alt açmanın üzerine kaka yaptı topladım attım on tane alt açmanın beşini bu sebeple iki kullanımda atmışızdır 😅 Migros’unki ucuz ondan alın
ikicocuklubiranne tugbadipi yıkanabilirler için aynı şeyi söyleyemeceğim ama kullan atlar çok lazım oluyor. Bir yere gittiniz mi hemen serip altını değiştiriyorsunuz. Ev içinde öyle yenidoğan bebeklerde özellikle kakalar sırta kadar çıkabiliyor ☺️ Hemen altına serip temizlemek üst değiştirmek çok Çok rahat oluyor
lunam Ben başa gerekli değil diye düşünüyordum ama sonradan ihtiyaç olduğunu anladım. Kız bebişler bile altını açınca çiş yapabiliyor altı açıkken. Ayrıca bazen 5-10 dk hava alsın diye onun üstünde bezsiz bırakıyorum. Ben baby me aldım ebebekten
Denizpyraz tugbadipi ben hep kullandım canim çünkü sırtına kadar batırıyor mesela hemen onu serip aciyorum orda altını örtü batıyor etraf batmıyor hic. Zaten kullan at olanlardan kullandım yani batmadigi sürece uzun süre kullanıyorsun ama cis veya kaka olunca atıyorsun büyük kolaylık.
Bccsn tugbadipi evet gerekli çünkü dışarıda bez değiştirmek gerekiyor diyelim onu seriyorsunuz heryere bebek yatıramazsınız. Yine bezinden kaka çiş taşabiliyor veya altını açınca yapabiliyor. yatakta koltukta değiştirince sıkıntı oluyor o yüzden altına seriliyor alt açma örtüsü
annesinin_beybisi tugbadipi kesinlikle gerekli hazır olanlar . ben henüz daha kullanmak nasip olmadi ama aldım 1 paket şimdilik . normal battaniyeyle müslin örtüyle illaki bulaşır hazırlar şart
Ozgrwili tugbadipi seyahat ev gezmesinde gerekli oluyor kullan at oldugu icin onun disinda eski bir battaniye carsaf vs de kullanilabilir.