SelmaGlKse 36 ya da 37 haftada uçak ile Ankara ya gideceğim doğum için acaba uçak alır mı bi de alırlarsa bebeğe bi zararı olur mu o haftada uçağa binmenin .basınç olumsuz etkiler felan diyorlar 😬
mucizemizibekliyoruzz SelmaGlKse çoğu havayolu şirketi 35. Haftadan sonra uçuşlara almıyor diye biliyorum. Biletinizi almadan önce mutlaka o havayolu ile görüşün
Aybukealtintas SelmaGlKse 35. Hafta bitip 36. Haftaya girdiğiniz andan itibaren raporunuz olsa dahi uçağa alınmazsınız, ancak hamile oldugunuz cok fazla belli olmuyorsa anlamayabilirler kontuardakiler
Miray_alparslan SelmaGlKse cnm temmuz ayında ankaraya gidiyodm 27haftalık hamileydm rapor istediler eger 28olsaydı raporsz alamaycaklarını söylediler bna ankraya gittgmde doktumu arayıp rapor istedm bna watsaptm atmştı öyle geri dönüş yapıldı
denizefe ycagı ılmem ama bana sınemeya bıle gıtme demıskı doktorum heraeyı cok net dugusugu ıcın yuksek ses etkıler bebegı demıstı son haftalarda
Berdemal 35 sonrası rapor da geçerli değil ki doktor vermiyor zaten hatta uçağa göre 35 hafta öncesi bile binemeyebiliyormuş beni rapora rağmen 32. Haftamda zor aldılar görevli bir yerleri arayıp sordu alalım mı diye almazlar diye çok korktum😄
Efuchama 36 haftalık gebe uçamaz ne yazık ki havacılık kuralları kabul etmiyor sizin sağlığınız için eşim kabin memuru oradan biliyorum
Sevdelinka Evet bende sat tarihine göre uçak biletimi aldım ama ultrason ölçüleri 35 haftayı gösterince biletim maalesef yanacak gidemiyorum memleketime