inci_230911 5 haftalık 4 günlük az kanamam olmuş koyu renkte normalmi. 4 haftalıkken olmuştu yerleşme kanaması şimdi neden oluyor ki
Nursezer37 inci_230911 akşama kadar sürdü üstelik ben hastanedeydim ufak bir kan geldi hemen doktora gittim ama ihmal ettiler beni hakkımı helal etmiyorum
Deletedmom727272 Kanamaların hiçbiri normal ya da olası değildir doktorunuzu hemen arayın. Bir iğne ile durduralabilir ve ilaç tedavisine başlayabilirsiniz.
Deletedmom727272 inci_230911 şükürler olsun..😌 çok geçmiş gitmiş olsun güzelce dinlen bir süre streste yapma:) tutunmuş annesine..keyfini çıkar
Burcuuuuu inci_230911 enfeksiyonunuz mu vardı benimde az önce geldi peçete akıntıyla karışık kan çok az ama korktum
inci_230911 Burcuuuuu evet enfeksiyondan olabilir ve bide doktor yorma kendini dedi. Sizin ne kadar gebeliğiniz daha önce gittiğinide oldumu enfeksiyon var dedimi doktor
inci_230911 Burcuuuuu kan koyuysa az geldiyse sorun değilmiş aslında benim öyleydi ama yine de içimde korku vardı gittim. Sizinde az geldiyse ağrınız yoksa bi problem olacağını sanmıyorum.
inci_230911 Burcuuuuu kardeşim ne desem yalan olur şimdi bnce bişey yoktur.ama yinede içimiz rahat etsin git doktora