Mnk16 Ya kızlar çok afedersiniz dünden beri geliyor gidiyorum ama makat kısmında kalıyor çıkmıyor artık ne yapacağım bilmiyorum canım yanıyor makat kısmında doluluğu hissediyorum ter basıyor artık 😔😔😔
Padfoot Mnk16 bebeğim açık açık söyleyeyim. Giy eldiveni otur klozete parmağınla çıkar. Ya da hastaneye gidip lavman yapcaksın. Sonrasında da yemene dikkat edeceksin. Kuru erik özellikle çiçek gibi yapar
[silindi] Mnk16 mutlaka ama mutlaka elma tabsiye ederim benimkide öyleydi resmen taş gibi be rengide siyaha yakındı artık her tarafım kanamıştı ve öyle uyuşmuştu ki oturdugum yeri hissetmiyorum kaç tane iç çamaşırım battı onun yüzünden çöpe attım bol su iç ama sürekli lifli şeyler tüket özellikle elma bana çok iyi geldi
AskinOz Mnk16 Bebeğim bende de aynısı oldu. Baya uzun bir süre tuvaletten çıkamadım. En son ıkınmaktan afedersin vajinam şişmişti. O derece kötüydüm. Sonra geçirdim elime bir eldiven elimle çıkardım. Bence sende öyle yap. En azından biraz olsun rahatlıyosun.
Padfoot Mnk16 beybi erik sonraki günler için çözüm. Şu an için fayda etmez. Parmak şart. Emin ol çıkar
JEFF Aynı durumdayız.. dogra bi sürü elmayı , kabugunuda soy. Başla yemege , emin ol düzelicek.. fazla fazla ılık su iç ama sıcaga yakın ılık.. düzeliyor ben yapınca
derinnguney Mnk16 Kavun ye üstüne ılık su yarım saatte tuvalettesin, bana çok etki etti inşallah işine yarar.
reyibil Bende hamileligimin ilk aylarında cok cektim bu sorunu denemedigim yontem kalmamıştı ağlıyordum artık o derece olmustum. Son care sabah ac karnına kefir içtim öğlen çıkmıştım. Denemenizi kesinlikle tavsiye ederim