simgekaya https://imgyukle.com/i/RtBBmU. Arkadaşım bana attı kızlar ama umutlandırmak istemedim. Erken gebelik testi yapmış adetine 3 gun var. Sanki çok ama çok silik bı sekilde ikinci çizgi görünüyor gibi . Sizlerde yorum yapın lütfen 💓
gbyalcin simgekaya evet çok silik var gibi görünüyo. Bence bikaç gün sonra tekrarlasın arkadaşınız. Hayırlısıyla vardır inşallah 😊🤲🏻
smnrsmnr simgekaya benimde öyle çıkmıştı. 29 haftalık gebeyim. Bir kaç gün sonra tekrar yapsın veya kan testi versin. Ben hemen kan testi vermiştim.
Asyammm12 simgekaya korkuyorum yine görmekten eşimde dedi bekle dedi adetin geçsin ben testin içini açtım orda pembeli vardı ıslanıcak yerde acaba kaymış olabılır mı
simgekaya Asyammm12 testin içini açman doğru sonuç vermez canım önemli olan dışardan gözükmesi kaç günün var adetine
simgekaya smnrsmnr benimde negatif çıkmıştı ama 1 hafta sonra normal gebelik testim pozitif çıktı o yüzden size danıştım kızlar kendim pek güvenmiyorum erken gebelik testine
Asyammm12 simgekaya 9 gün var ama benim adet bittimi ilişkim oldu ilk gebeliğimdede adet bittimi tek ilişkiyle hamile kalmıştım yine öyle olabılır mı acaba dedim ilişki üzerinden de 17 gün geçti çıkar diye umut etmiştim ama tam ortada cıktı cızgı
simgekaya Asyammm12 adete 9 gun varsa erken gebelik testi bile doğru sonuç vermez canım hayırlısı olsun hakkinda
FatmaNur_27 simgekaya ilk 5 dk içinde çıktıysa var gibi görünüyor benimde böyle çok silik bir çizgiydi şu an 33+3 haftalık ❤️