aycanurduran 32+3teyim, +10 kilo oldu. 51 ile başlamıştım, 61 kg olmuşum. Son aylar daha tehlikeli diyorlar kızlar siz ne alemdesiniz? Sizce normal mi🥺
EmirEliz aycanurduran ben 30+1 oldum bugün toplam 14 kg almışım 😔. Oğlumda da 24 kg almıştım doğuma kadar. Bünye meselesi galiba. Aynı yemekleri yiyip hiç kilo almayanlar var.
Reyhan35 aycanurduran ben 18 kilo aldım 🤦🏻♀️ a 35 ten sonra duruyor canım korkutma kendini bide ben 32 den sonra 3 hafta yattım erken doğum riski var diye 30 a kadar 15 kilo almıştım 35 e kadar 18 oldu şu an 38+1 iz 18 de kaldım
1Cicekanne aycanurduran 34 haftalığım 16 kilo almışım🤷🏻♀️ Ama şöyle bir durum var ilk 6 ay herşeyden tiksindim makarna patates vs yedim mecburen sonrda yeni yeni et yemeğe başladım ama aşırı ve bol yemiyorum ona rağmen alıyorum takmamaya çalışıyorum napim ha ben hiç kusmadım onunda etkisi var.
Lylaars Reyhan35 belli bi süreden sonra kilo alma duruyor diyorlar doğru mu benimki maslalah durmuyor))
Reyhan35 Lylaars aman boşver kız takma kiloyu doğurunca veririz ben 18 aldım toplamda valla hiç takmıyorum zaten zayıftım gene veririm yani bebişler sağlıklı olsun yeter 🥰
Dilara_97 20+1 günluk ikizlere hamileyim 68 le başladım 75 olmuşum geceleri çok açıkıyorum hep ekmek makarna yiyesim var karbonhidratla aşk yaşıyorum resmen😍😂
Ruyahilal aycanurduran 28+4 haftalığız. İlk 24 haftada 11 kilo aldım. Önceki postlarda belki denk gelmişizdir doktorum her gittiğimde kilolarıma laf etti hatta obez dedi önce psikolojim bozuldu sonra bebeğim sağlıklı ne yapayım şükür dedim içimi rahatlattım. Bundan sonra daha çok alacaksın artık son aylar dediler inadına sakin kaldım. Çünkü sigarayı kahveyi bırakmamla birlikte metabolizmam alt üst olmuştu çok aşırı yemiyordum ya da abuk subuk şeyler yemiyordum sonuçta. Şimdi durdu 24. Haftadan beri aynı kilodayım bedenim düzene alıştı bence ☺️ Durmayabilir miydi? Evet yine de sorun etmezdim belki de daha alacağım kilo ama önce bebeğin sağlığı. kafamıza taktıkça stresten daha çok kilo alıyoruz tecrübeyle sabit bence ❤️
Oelrlrkmemdmd Reyhan35 Yani sağlıklı beslenmekte kilo aldırıyor muz yiyoruz kaşar yada 3 öğün mutlaka yiyoruz bunlarda ister istemez kilo aldırıyor.
Oelrlrkmemdmd aycanurduran ben korkudan tartılamıyorumm 10 haftalıkken bile 5 kilo almıştım şimdi 20 haftalık olduk kesin 10 üzeri aldım ben
Ysmndnz Oelrlrkmemdmd kesinlikle saglıklı beslenmek düzenli beslenmek kilo aldırıyor ister istemez birde gebelik boyunca vücut yediğün içtigin her ne var ise hepsini tutuyor bebek için maalesef. Ben normalde hiç kilo almazdım ama şuan ne yesem kilo alıyorum
Reyhan35 Oelrlrkmemdmd kesinlikle öyle o yüzden diyorum kiloyu takmayın bebeğinizin sağlıklı olması herşeyden önemli
Ysmndnz aycanurduran 22 haftalık 8 kg aldım ama ben yedim içtim yattım 5 ay boyunca riskli gebelik oldugu için. 2 haftadır yürüyüşe başladım spora başladım 4 ay çok dikkat edecegim bende artık 😅
Emossk aycanurduran 32 de yim 6 kilo aldım bence kafaya çok takmayın doğumdan sonra mesela bende kolay veremiyorum herkesin bünye meselesi belki sizde hızlıca vereceksiniz