Lylaars Kizlar ben 30 hafta 3 günlük hamileyim kabizlik problemi yaşıyorum 2. 2.5 litre su içiyorum surekli ona rağmen geçmiyor bir türlü aynı durumu yaşayan var mı nasl geçti
Deniz2961 Lylaars been çok şükür geçirmeyi başardm sabah nmza klknca 4 5 tane kayiis yedim 1 bardak su içtim snra ytip tekrr kalkinca bir çorba kaşığı zeytinyağına d vtmni damltip ictm kurtuldm.sukur ayrıca d vtmni zytnyg içinde emilimi dha fzla
Ruyahilal Lylaars benim de sorunum vardı demir ilacını sabah aç karnına içtiğimden beri sorunum kalmadı. Hatta son zamanlarda her gün erik yiyorum ekşi olduğu için galiba fazla bile çalışıyor artık 🙈😂 ama doktorum şunu söyledi işe yarar bence. Bir bardak suyun içine 2-3 tane kayısı at 1 gün beklet ertesi gün önce kayısıları ye üzerine de o suyu iç dedi. Lifleri daha çok ayrılıyor bekletince etkisi artıyor dedi mantıklı geldi.
Lylaars Deniz2961 bende ac karnına bir tane kayısı yiyorum ve şu içiyorum sonra da kahvaltı ama geçmiyor ac karnına mi zeytinyağı yiyorsunuz
Lylaars Meri3220 ac karnına değil mi bundan sonra demir ilacını da aç karnına alirim en tok karnına alıyordum
Bayancorek Lylaars Bünyeden bünyeye fark eder tabi illa, ben hamilelik öncesi bildim bileli yaşıyordum bu problemi şiddetli ağrılar eşliğinde , bende de hamilelikte işe yaradı mesela öncesinde hiç işe yaramamıştı, vücut değişiyor tabi. 🤗
Ruyahilal Lylaars yani inan ki bilmiyorum canım tesadüf olabilir ama ben yıllardır kabızlık sorunu yaşadım zaten. Hamişlikte sigara ve kahveyi de bırakınca hiç lavaboya çıkamamaya başladım.sonra Demire başladım sabahları 1 bardak suyla demir ilacını içip 1 saat sonra kahvaltımı yapmaya başladım. 3-4 günden sonra afedersin her sabah wc çıkmaya başladım.
Lylaars Ruyahilal cok iyi yaaa ama galiba benimki öyle olmayacak en iyisi doktora söylemek bakalim ne diyecek
Ruyahilal Lylaars inşallah düzelir bir an önce nasıl büyük dert biliyorum ben maalesef tüm enerjini bile etkiliyor 🥺 sen doktora gidene kadar kayısıyı da dediğim gibi yemeyi dene bi istersen akşamdan suya at sabah aç karnına bi bak bakalım ☺️