Eslem_1 benimmdunyamm ben de sabahları kendimi daha zayıf ve göbeğimi inmiş hissediyorum nedense 33. Haftamda olmama rağmen 😀halbuki bu ödem dedikleri şey sabahları daha çok olurmuş sanırım ben de olmuyor el ayak yüzde şişlik olmuyor uyandığımda
5Yasemin_ benimmdunyamm kesinlikle katılıyorum sabah karnım çok rahat. Akşam yemeğinden sonra hele bir de karpuz yersem 9 aylık oluyorum😂😂😂
benimmdunyamm Deletedmon00881 hahaha kız yok karnım doysa da sismiyor ikindinden sonra şişmeye başlıyor sabahları karnım düz kendi kilom gibi aynı 🤣🤣🤣
benimmdunyamm Eslem_1 valla bendede ödem yok ama anlamadım niye öyle oluyor eşimde fark etmiş senin sabah göbeğin yok akşama doğru çıkıyor niye diyro 🤣
benimmdunyamm 5Yasemin_ valla zaten şişkinlik oluyor hiç bir şey yemeden karnım catliyacak gibi oluyor
Eslem_1 benimmdunyamm Bir de akşamları yemekten sonra vs gaz oluşabiliyor ben mesela Akşamları yürüyüş yapıyorum ve yürüyüş esnasında var olan gaz çok kolay çıkarılabiliyor belki gazda şişkinlik yapıyordur akşamları..
Eslem_1 Lylaars sabahları mı oluyor bilmiyorum ama sağlık ocağında sabah uyandığınızda ödem oluyor mu demişlerdi hayır demiştim bende genel olarak ödem yok zaten suyu çok içiyorum yürüyüş yapıyorum yemeklere tuz da atmaz oldum atsam da çok çok az..
Msl22 benimmdunyamm Canim boyle sanki kilo gibi duruyor dimi bendede oyle oluyor hani sanirim uyuyoruz iyice bebisler iceri dogru oluyor sanirsam diye düşünüyorum çünkü full gece yatakta ayakta değiliz sanirim ondan oluyo
nuhunannesi42 benimmdunyamm 😂😂😂kız bugün bende farkettim. 35 haflik hamileyim. Sabah göbeğim küçüluyor sanki ama kahvaltıdan sonra kocaman hshshs akşama kadar kocaman sabah küçük hshsh