Deletedmom_6 850-900 tl arası fiyatı var ama çok güzel anı kalabilir fiyat yüksek gibi geliyor ama hayatta kaç kere olacak sanki diyorum yaptırıp yaptırmamakta kararsızım 🥹
Ozge Deletedmom_6 aaa o fiyata varsa yaptır benim dıyduklaırmın en ucuzu 2000tl. İmkanın ve hevesin varsa yaptır 🌸
benimmdunyamm Deletedmom_6 durumum iyiyse yaptıririm ama orta haldeysem yaptırmam 🤣 gerekirse kocamı organizasyoncu yapar her yeri susletirim🤣🤣🤣
dnz_dnz Deletedmom_6 tercih meselesi, istiyorsanız içinizde kalacaksa mutlaka yaptırın. Sanki istiyorsunuz gibi, sadece parasını düşünerek vazgeçmeyin bir şekilde ödenir. Ben istemiyorum mesela. Yapmayacağım o yüzden
Deletedmom_6 Deletedmon00881 demi bencede ya o parayı her türlü saçma sapan yerlere veriyorum zaten en azından güzel bi hatıra kalır ☺️
Deletedmom_6 benimmdunyamm hahaah yaptırabilirim Allaha şükür ama havaya giden para diye düşünmüştümde hep olan bir şey değil diyip yaptırcam 😬
Deletedmom_6 dnz_dnz dış çekim yaptırmadım e bebek çekimide yaptırmayı düşünmüyorum en azından anı kalacak bir şey olsun diye düşünüyorum yoksa bende aman aman istemiyordum ama yaptıracağım Parayıda havaya gidecek diye düşündüğümden şey yapmıştım ama değer galiba 😬
Burcuuuuu Deletedmom_6 herkesin kendi tercihi tabiki ama bana mantıklı gelmiyor bilmiyrium bı çikolata yaptırın dagitio kadar emek tabi siz bilirsiniz yinede
Deletedmom_6 Burcuuuuu magnet çikolata falan yaptırdım Banada çok mantıklı gelmiyor ama sadece anı kalsın diye istiyorum 😢
Tueaksy Ben hastane için gereksiz buluyorum organizasyonu .hastne değilde Allah’ın izniyle doğum yaptıktan sonra 40 çıkınca evimde kuran okutturmak istiyorum ozaman cikoltasini süsünü yaptiricam Allah nasip ederse