Sercantopuz Arkadaşlar ben klomen kullandım bu ayın 14 hasta olmam lazım kenn adetim geciyir bu gün test yaptım hayalet çizgi gibi çok zor belli oluyor sizce erkenmi yaptım testi klomen adet gecitirmi sizce yoksa hamilemiyim yardımcı olursanız sevinir
berfin_21 Sercantopuz ben ilk bebeğimde klomenle hamile kalmıştım gününü bekle olmazsan bir daha yap test her şey gönlünce olsun inşallah
Mayahanim Sercantopuz Forumda okuduğum kadarıyla klomen kullanan bi cok kisinin adetinde gecikme oluyormus . Ve bazi kisilerde kist yapmis . Benim doktorumda bana verdi haziran ayinda kullanmaya basliyacagim . Sağ yumurtaligimda kist vardi ama gitmisti o zaman klomen kullanmamistim . Tekrar olurmu diyede endisem var
12siradanbiri Sercantopuz 4. Defa klomen kullandim hep adet gecikmesi yaptı ben de ve 4. Kullanisimda kist yapmis suan onunla uğraşıyorum kıstım kanamis sancidan ölüyordum. Mutlaka catlama ignrsi iste klomen kullanirken
Limonzeytin Kan ver testle uğraşma varsa çıkar zaten hayrlısı olsn. Bünyeye bağlı geckmede yapablr yapmayablrde
Limonzeytin Sercantopuz Siz blrsnz test işi uzun hikaye. Sağlk ocağna bile gitsen sonucu akşama en geç alırdın ondan öyle dedim kan ver diye hayrlıs olsn
Sercantopuz berfin_21 sizce adetim geçiyor klomen kist yapıyor diyorlar alakası olurmu kist yüzünden mi geciyirdu siz klomen kullanırken kaçıcıgun test yaptiniz
Busranurr8 Klomen kist yapıyor. Ama bunlar basit kistler. Klomenle beraber çatlatma iğnesi kullandıysanız 14. 15. Gününde test silik çizgi çıkacaktır. Ama en net bilgiyi kan testinde alırsınız ☺️ Gönlünüzce olur inşallah 🤲🌸
Sercantopuz Busranurr8 çatlama iğnesi kullanmadım vermedi yani bakalım kan testi verdim hayırlısı inşallah
berfin_21 Sercantopuz evet hatta yanlış değilsem bir veya iki gün kalmıştı adetime yeni hatırladım bu hamileliğimde tam adet günümdü
Sercantopuz 12siradanbiri yumurta çatlamadığında kist oluyor klomen kullanirken takip. Edilirse yumurtanın çatlayıp çatlama doğu anlaşılır bende 3 gün boyunca uzuyan akıntım çok oldu şimdi herhangi bir yerim agrimiyor göğüs ucu hasasiyeti var bide kasıklarıma ara ağrı giyiriyor o kadar yumurtalıklarim Ağrısa anlarim oda yok en iyi si kan testini beklemek hayırlısı olsun inşallah hepimizin 😊
ozg011 Klomen adet geciktiriyor ben kullandım klomen inşallah hamilesin ve ondan adetim gecikiyordur 🙏