Ceycey22 sevgiiarab 7 yıldır birlikte yaşıyoruz 2,5 yıldır evliyiz kendi isteğimizle 3 ay içinde hamile kaldım 🙏🏻
cigdem4154 sevgiiarab 2 buçuk yıldır evliyiiz 15 gün içinde hamile kaldım çok şükür istediğimiz gibi oldu rabbim isteyen herkese nasip etsin 32 haftalık olduk bile kızımla 🙂
user124578 sevgiiarab yaklaşık 2 yıl istemedik korunduk bıraktığımız ay şehir dışındaydım eve geldiğim gün hamile kalmışım yumurtlama testi yapmıştım o gün yumurtluyormuşum o yüzden eminim geldiğim gün olduğundan zaten 2 hafta sonra kan verip öğrendik ikincide de kızım 12 aylıkken korunmayı bıraktık çok şükür yine aynı ay oldu ama bunda sanırım benim yumurtlama testi yapmamında önemi var cunku rastgele bir gün denemedik yumurtlama ve çatlama günlerinde özellikle yaptık diğer günler keyfiydi
JaleTogrul evliliyimizin 2ci ayinda ama plansiz sekilde🤭 sorsalar 2 yil cocuk dusunmuyorduk 😂 simdi 18 haftalik olduk, cok sukur diyoruz 🙏💙
nonparisienne sevgiiarab 18 ay sonra, öncesi 4,5 yıllık sevgililik, 11 ay nişanlı kalmıştık, o yüzden bana erken gibi geliyor 🙈