gizeMutlu Kızlar sabaha karşı nişanım geldi🤰🏻Sizde nişan geldikten ne kadar zaman sonra doğum gerçekleşti ??
goldumsu gizeMutlu nişan normal akıntı gibi mi oluyor yoksa illa sümüksü yapışkan bi yapıda mı olması gerekiyor? 🤷🏼♀️
kahvesever__ gizeMutlu 1 gün sonra sabah nişanım gelmişti gece suyum geldi bir gece hastanede yatım ertesi günü doğum olduğu
Cmre35 gizeMutlu valla bnm hastanedeydim nişanım geldiğinde suni yatisim verildi saat 20.00 de suni sancı verildi saat 02.10 da doğum yaptim
gizeMutlu goldumsu kan olarak geldi bende adet başlangıcındaki gibi doktoru aradım beni bekliyor bakmak için
gizeMutlu kahvesever__ şimdi beni doktor eve gönderdi 2 cm açılma varmış sadece suyun gelince yada ağrıların çok olunca gel evde bekle dedi 🥺adet sancısı gibi ağrılar geliyor açılma olması için ne yapmam lazım
gizeMutlu kahvesever__ tamam canım yürüyüp merdiven çıkıcam inşallah akşamına gelir adet sancısı gibi ağrılar gidip geliyor anlamış değilim 🥹🥺
FDM220 gizeMutlu olur canım yavaş yavaş… Sıcak duşa gir çık sürekli iyi gelir açılma sağlar bide şuan hemen hurma yemeye başla dığum da çok faydasını görürsün
gizeMutlu FDM220 tamam canım hurma adaçayı hepsini nişan geldiğinden beri yapıyorum inşallah bu gece doğum olur 🤲🏻
gizeMutlu FDM220 Allah razı olsun canım inşallah bekleyen herkesin bebeği sağlıkla gelsin kucaklarına 🤲🏻❤️
gizeMutlu Elfs bilmiyorum canım ntsden anlamıyorum doktor eve yolladı şimdilik keyfi yerinde dedi ama benim sancılarım geçmiyor gelip gidiyor yalancı sancı böyle olur mu