ElifGuven Rmyskrkus evet öyle ama çok kötü bi ağrı belimin orta kemiği ve alt tarafımın kemikleri kırılmış gibi yürüyemiyorum bile inşallah sizin ki zamanın da gelir
Rmyskrkus ElifGuven geçti artık sezeryan dikişini eritmiş doğum kanalında cumaya kadar yatıyorum ki doğmasın hemen diye 😣cuma sabah erkenden sezeryanim var
Goksunbudaj ElifGuven Sssna Merhaba, yarın Mehmet bey ile detaylı ultrasonumuz var 20. Hafta için. Siz memnun kalmış mıydınız ?
ElifGuven Rmyskrkus keşke benim dr um da duyarlı olsa bebeğiniz küveze bile girmeyecek emin olun allah yardımcınız olsun inşallah ❤️
Rmyskrkus Evet Bende panik ve aşırı kaygı var sabah erken alalım bitsin rahatla yoksa akşama kadar o ortamda tansiyonun ve kalbin sıkıntı çıkarır dedi ilk bebeğimde sizde adanadan en iyi doktorlarından biri olan nursel arslan han a gidiyordum doğumum başladığı gece ortada bıraktı yine bu hocaydı desteğim olan şimdi kiliste yasıyorum ve adanada yine aynı doktorda ameliyat için kaynanama katlaniyorum
ElifGuven Rmyskrkus allah sabır versin ben yarın sezeryana alınıyorum sanırım bana dua edin suyum gelmek üzereymiş 😔
ElifGuven Fatmayaz Rmyskrkus oglumveben Tgbabsra Ebrar34 damlaikan Kızlar ben Doğum yaptım bebeğim küveze ihtiyaç duymadı bugün sabah Doğum oldu dün gece yatış verildi sancılarım vardı Allah’a şükür iyiyiz inşallah size de allah böyle kolay Doğum nasip eder ❤️
Fatmayaz ElifGuven ömürlü olsun canım 😍😇 bendede bugün karın agrısı oldu miğde bulantısı geçti suan ama gece sancılanır mıyım diyede aklıma gelmio değilim 36+2 bende ☺️
Ebrar34 ElifGuven maşallah canımm sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin Allahım benim kızım 1 ay 2 günlük 🤗
ElifGuven Fatmayaz hayırlı olsun ben de 36+5 de Doğum yaptım kızım gayet iyi ben de inşallah allah herkese böyle Doğum nasip eder ama sancı herkeste farklı oluyor ben de hem kasılma hem karın ağrısı vardı
Nily Kizlar bu sanciyi nasil ayirt edicez. Adet sancisi gibimi. Nasil oluyo belirtisi Yani ben bazen uyaniyorm sabahlari kasiklarim agriyo ama geciyo sonra cok uzun surmuyor. Dogum agrisini bende ayirt edebilirmium diye endiseleniyorum acikcasi😒🙁🙁
ElifGuven Nily edersin çok belli oluyor o sabah ki çiş den kaynaklı ben de de oluyordu karnın sertleşiyor belirli aralıklarla sonra ağrı oluyor ağrı artıyor
Aycin Bende 30 haftalık hamileyim ara ara kasıklarımda yanma ağrı oluyor geçiyor sonra bazen belime vuruyor Doğum yaklaşmış olamaz herhalde bu durumla karşılaşan var mı :(